Sun Palace

Faliraki, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 400 m
  • Etäisyys keskustaan: 1000 m
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 15.8 km (18 mins)
  • gym
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1986, osittain remontoitu 2014+2017
  • transfer_time: Ca 30-60 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laatta
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • nbr_floors: 3
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 352
  • all_inclusive

Tietoja hotellista

Suuri vesipuisto ja All Inclusive Rodoksella
Perheystävällisessä All Inclusive -hotellissa, Sun Palace Falirakissa, on suuri ja vilkas vesipuisto sekä paljon muita vesiaktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin. Hotellilla on myös leikkipaikka ja peräti kaksi uima-allasta. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Faliraki Beach ja kilometrin päässä on Falirakin keskusta.

Vieraidemme suosikit:

Vesipuisto 12 vesiliukumäellä Kansainvälinen lastenklubi 500 metriä Faliraki Beachille Perhehuoneita jopa kuudelle hengelle

Suosittelemme tätä hotellia lapsiperheille, joilla on kaiken ikäisiä lapsia, ja jotka haluavat aktiivisen ja vilkkaan hotellin sijaiten sopivan lähellä kaikkea. Sun Palace sopii erityisesti vesiliukumäistä pitäville!

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

All Inclusive Sun Palacessa
All Inclusiven kanssa on kätevää matkustaa, sillä silloin sinun ei tarvitse huolehtia odottamattomista kuluista, ja sekä aikuiset että lapset löytävät varmasti jotain mieluisaa laajasta valikoimasta ruokaa, välipaloja ja juomia.

Sun Palacessa kaikki pääateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa pääravintolan puolella. Kaikki paikalliset juomat, kahvi, tee, kaakao ja osa drinkeistä kuuluvat hintaan, ja kaikki juomat tarjoillaan lasista.

Pääaterioiden välillä tarjoillaan erilaisia välipaloja ja jätskiä uima-allasalueella.

Pääravintolan lisäksi on Sun Palacessa kaksi teemaravintolaa. Yhdessä näistä tarjoillaan kreikkalaista ruokaa ja toisessa meksikolaista.

All Inclusive -tarjona koskee myös snackbaaria vesipuistossa, joten voit uida ja leikkiä huoletta ilman tarvetta poistua alueelta tullessasi nälkäiseksi.

Tämä sisältyy Sun Palacen All Inclusive -tarjontaan:

All Inclusive -buffetti: aamiaisella, lounaalla ja illallisella Paikalliset alkoholilliset sekä alkoholittomat juomat klo 10:00-00:00 Yksi vierailu kuhunkin teemaravintolaan (viikon oleskelun aikana) Jäätelöä suurimman osan päivästä Välipalat osan päivästä - myös vesipuistossa

Hyvä tietää:

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Varaathan pöydän teemaravintolasta hyvissä ajoin. Mielellään heti lomasi alussa.

Tuontijuomat ja pullotet juomat eivät kuulu All Inclusive -tarjontaan

Tupakointia saattaa esiintyä yleisillä ulkoalueilla

Pääravintolassa on usein paljon aktiviteetteja ja korkeasesonkina täällä on usein ruuhkaa.

Huoneita jopa kuudelle hengelle
Sun Palacessa ovat yksinkertaisesti sisustettu maanläheisissä, lämpimissä väreissä puisilla yksityiskohdilla. Kaikissa huoneissa on laattalattia ja huoneissa on samanlainen pinta-ala ja puitteet, mutta pohjaratkaisu voi olla erilainen myös saman huonetyypin sisällä.

Nämä ovat kaikissa huoneissa:

Parveke tai terassi Keskus- tai huonekohtainen ilmastointi Minijääkaappi Tv ja puhelin Tallelokero lisämaksua vastaan Suihkukaappi tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja

Hyvä tietää:

Silitysrautaa ja vedenkeitintä voi lainata vastaanotosta

Kaikissa huoneissa on sama pinta-ala ja puitteet, mutta pohjaratkaisu voi olla erilainen myös saman huonetyypin sisällä.

Huoneisiin kuuluuvat äänet suhteellisen helposti. Äänet käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeen oven ulkopuolelta saattavat olla häiritseviä.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle
Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 neliötä ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode tai kahden hengen vuodesohva. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista, tai vastaavasti kaksi aikuista ja kaksi alle 12-vuotiasta lasta. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 3-4 hengelle
Perhehuoneessa on noin 31 neliötä ja käytössäsi on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa seinä ja lasiovi sekä ikkuna näiden välissä. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi lisävuodetta. Tähän vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja yksi lapsi, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhesviitti, 4-6 hengelle
Noin 33 neliön perhesviitissä on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasiovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä mahdollisuus saada kaksi lisävuodetta sekä kaksi lisävuodetta lapsille. Huoneessa tulee olla vähintään neljä henkeä, joista vähintään kolmen tulee olla täysihintaisia. Täällä voi enimmillään asua neljä aikuista ja kaksi lasta, ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Vesipuisto Sun Palacessa
Sun Palace on Rodoksen suurin vesipuistohotelli, ja matkustaessasi tänne Nazarilla, on sinulla vapaapääsy vesipuistoon ja tämän moniin vesiaktivteetteihin!

Turvallisuussyistä on joihinkin vesiliukumäkiin pituus- ja ikärajoituksia. Näistä voit lukea lisää kohdasta ”Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista".

Sun Palacen allasalue

Vaikka suurin osa ajasta varmaan kuluukin vesipuistossa, on itse hotellialueella myös uima-allas erillisellä lastenaltaalla, aurinkotuoleilla ja varjoilla.

500 metriä Sun Palacesta sijaitsee Faliraki Beach. Täältä voi lähteä retkille veneellä ja täällä on myös vesiurheiluaktiviteetteja niin lisämaksusta kuin ilman.

Nämä ovat Sun Palacen vesipuistossa:

12 vesiliukumäekä, yksi lazy river ja yksi aaltoallas Suuri lastenallas pienemmillä vesiliukumäillä Aurinkotuoleja ja varjoja Snackbaari yksinkertaisimmilla aterioilla ja paikallisilla juomilla

Hyvä tietää:

Hotellilla on rantapyyhepalvelu.

Ulkoaltaita ei ole lämmitetty ja nämä voivat olla suhteellisen viileitä kauden alussa ja lopussa.

Aktiivisien altaiden luona on usen paljon liikettä, kovalla soitettua musiikkia ja välillä myös tungosta.

Vesipuisto on auki koko kauden lukuun ottamatta huonoa säätä.

Faliraki Beach koostuu pikkukivistä ja hiekan sekoituksesta.

Aurinkotuolit, varjot ja osa vesiaktiviteeteista rannalla ovat lisämaksua vastaan

Mitä tekemistä on Sun Palacessa?
Täytä päivät vesipuistovierailujen välissä aktiviteeteilla, joita Sun Palacella on tarjota. Useampana päivänä ja iltana viikossa järjestetään täällä ohjelmaa, kuten kreikkalaisia iltoja. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Falirakin keskustasta, jossa on jotain ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää. Täällä on myös kauppa, apteekki ja pankkiautomaatti.

Wifi

Wifi on käytössä maksutta yleisissä tiloissa, kuten aulassa ja uima-altaalla, mutta ei huoneissa. Rannalla ei myöskään ole wifiä. Nopeus saattaa vaihdella riippuen käyttäjien määrästä ja missäpäin hotellia olet.

Aktiviteettien ja viihteen tarjonta Sun Palacessa:

Tikanheittoa, pöytätennistä Tennistä (varusteita voi saada panttia vastaan) Pelihalli ja biljardia lisämaksua vastaan Leikkipaikka Vesiaktiviteetteja ja leikkejä altaan luona Iltaohjelmaa ja teemailtoja Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Rentoudu uudessa spassa
Sun Palacen vastarakennetussa pienessä spassa voi rentoutua kunnolla. Täältä löytyy sauna ja poreallas, ja erilaisten hoitojen parissa rentoutuminen onnistuu lisämaksua vastaan. Kylpylän tiloissa on myös pieni kuntosali.

Span tiloissa on pieni kuntosali ja hotelli järjestää myös välillä aerobicia ja vesijumppaa.

Lisämaksua vastaan

Hoidot sekä sauna ja jacuzzi.


Yleistä

Wifi on käytössä maksutta yleisissä tiloissa, kuten aulassa ja uima-altaalla, mutta ei huoneissa. Rannalla ei myöskään ole wifiä. Nopeus saattaa vaihdella riippuen käyttäjien määrästä ja missäpäin hotellia olet.

Ruoka ja juoma

Pääravintolassa on usein paljon aktiviteetteja ja korkeasesonkina täällä on usein ruuhkaa. Suosittelemme vierailemaan ravintolassa ruuhka-ajan ulkopuolella.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Huoneet

Huomioithan, että saman huonetyypin huoneet ovat samankokoisia ja näissä on samat puitteet, mutta pohjaratkaisu voi olla huomattavasti erilainen eri huoneiden välillä.

Huoneet ovat suhteellisen ääniherkkiä. Äänet käytävältä, viereisistä huoneista ja parvekkeenovien ulkopuolelta, voivat olla häiritseviä.

Ranta ja allasalue

eivät ole lämmitettyjä ja saattavat tuntua melko viileiltä heti kauden alussa ja lopussa.

Aktiivisien altaiden luona on usen paljon liikettä, kovalla soitettua musiikkia ja välillä myös tungosta.

Vesipuistossa noudatetaan TUI-konsernin turvallisuussääntöjä, ja paikalla on uimavahteja. Kaikkien vieraiden, jotka ovat alueella, täytyy olla uimataitoisia. Alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäkien enimmäispainoraja on 110 kiloa.

Hotellimme vesipuistot ovat avoinna korkeasesongin aikana, joka yleensä kestää toukokuusta lokakuuhun. Joillakin hotelleilla voi olla lyhyemmät aukioloajat vesipuistoissaan korkeasesongin alussa tai lopussa. Jotkut vesipuistot avautuvat myöhemmin kauden aikana kuin itse hotellit. Hotellit päättävät itse vesipuistojensa aukioloajat ja pitävät ne usein avoinna tiettyinä vuorokaudenaikoina. Yksittäiset hotellit voivat muuttaa vesipuistojensa aukioloaikoja lyhyellä varoitusajalla ilmoittamatta siitä Nazarille. Vesipuistot voivat myös olla suljettuina huonon sään tai liian vähäisen vierasmäärän vuoksi. Lisätietoja oman hotellisi vesipuistosta löydät hotellin omilta kotisivuilta.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Vesiliukumäet

Lazy River Ei rajoituksia, mutta kaikkien vieraiden tulee käyttää uimarengasta.

Lastenalue Vesiliukumäkiä 3-9-vuotiaille lapsille.

Side Wave Slide Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla. 

Body Ball Slide Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Rafting Slide Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Black Hole Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm. Kaikkien tulee laskea uimarenkaalla.

Kamikaze Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

Free Fall Minimipituus 140 cm, enimmäispituus 200 cm.

White & Blue Tubes Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Multi Slide Minimipituus 120 cm, enimmäispituus 200 cm.

Wave Pool Kaikkien vieraiden tulee olla uimataitoisia ollakseen tässä altaassa ja alle 14-vuotiaiden lasten tulee olla aikuisen seurassa.  

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä