Kuva Bodrum

Bodrum

Maakunta on nimetty Bodrumin maakunnan pääkaupungin mukaan. Noin 30 000 ihmistä ruokkii pääasiassa kalastusta, venerakentamista, maataloutta, käsitöitä ja jatkuvasti kasvavaa matkailualaa.

Kaupungissa on sekä vanha että uusi osa. Vain lyhyen kävelymatkan päässä satamasta löydät mausoleumin Myndos-portista. Vanha kaupunki rakennettiin kuningas Mausolusin aikana, ja tässä oli joitakin Aleksanteri Suuren verisimpiä taisteluita. Bodrumin linnoitus on nykyisin historiallinen museo. Vedenalaisen arkeologian museo sijaitsee vuonna 1995 Euroopan Vuoden museossa. Kesällä järjestetään konsertteja ja tapahtumia vanhassa amfiteatterissa. Ota mahdollisuus, jos voit, saat ikimuistoisen kokemuksen ainutlaatuisesta näkymästä kaupunkiin.

Tie linnasta alas kaupunkiin kulkee kapeiden katujen läpi. Suurin osa on myyty ja kaikki on mahdollista. Täältä löydät kaikenlaisia turkkilaisia käsitöitä, koruja, mattoja, keramiikkaa ja paljon muuta, ja tämä on välttämätöntä niille, jotka haluavat ostaa.

Toisin kuin historiallinen ja kulttuurinen, Bodrumilla on myös kiireinen ulkoiluelämä. Kaupungin itäosassa on erilaisia baareja ja klubeja, joissa voit tanssia ja viihdyttää aamunkoittoon asti.

Riippumatta siitä, kuinka kauan olet Bodrumissa, et koskaan kyllästy. Kaikille on jotain ja aktiiviset valikoimat ovat suuria tuulilasin, sukellus-, purjehdus- ja kulttuurinähtävyyksillä. Bussiterminaalissa on myös turkkilainen kylpy, Hamam. Voit heikentää itseäsi ja kehoasi hieman pitkän aktiviteettipäivän jälkeen.

Etsi matkoja Bodrumille

Sää ja ilmasto

Bodrum keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 10°C 2°C 18°C
Helmikuu 11°C 2°C 17°C
Maaliskuu 14°C 4°C 17°C
Huhtikuu 18°C 7°C 17°C
Toukokuu 24°C 11°C 20°C
Kesäkuu 29°C 16°C 23°C
Heinäkuu 33°C 19°C 25°C
Elokuu 33°C 19°C 26°C
Syyskuu 29°C 15°C 25°C
Lokakuu 23°C 10°C 23°C
Marraskuu 16°C 6°C 20°C
Joulukuu 11°C 3°C 19°C

Sääennuste kohteelle Bodrum:

Kartta

Bodrum

Muita kohteita tässä Bodrum