Panorama Faliraki

Faliraki, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

 • Parveke
 • Car parking
 • Coffee tea
 • Internet
 • Vakuusmaksu
 • Sunbeds
 • Television
 • Baari
 • pool

Etäisyys

 • Etäisyys rannalta: 1500m
 • Etäisyys keskustaan: 2000m

Tietoja hotellista

Yleiskuvaus:

Noin 1,5 km yleiseltä hiekkarannalta sijaitseva hotelli Panorama Faliraki toivottaa vieraansa viihtymään. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Faliraki sijaitsee noin 1,5 km päässä (Rhodes noin 14 km, Lindos aprox. 33 km). Lähimmät ostosmahdollisuudet sijaitsevat noin 2 km hotellilta, ruokakauppaan on matkaa noin 1 km:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa myös noin 1 km. Lähidiskoon on noin 2 km:ä. Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi moottoripyörävuokraamo ja bussipysäkki (noin 300 m). Hätätapauksen sattuessa sairaalahoitoa saa noin 12 km päästä.

Varustelu:

Viimeksi 2008 remontoitussa, 3-kerroksinen majoitusliike koostuu pää- ja sivurakennuksesta sekä tarjoaa yhteensä 52 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen vastaanoton (check in on mahdollinen alkaen kello 12:00, check out viimeistään kello 12:00), vastaanottoaulan, maksullisen kassakaapin ja maksuttomia parkkipaikkoja. Ruumiin ravintoa tarjoaa ravintola ja napostelubaari. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Pesupalvelu ja silityspalvelu ovat maksullisia. Huonesiivouksesta peritään mahdollisesti lisämaksu.

Uima-allas:

Hotellin ulkoalueelta löytyy makeanveden allas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Ruokailu:

Aamiainen (kello 08:00 - 12:00) à la carte -listalta.

Urheilu ja vapaa-aika:

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi (mahdollisesti maksullinen). Noin 5 km päässä hotellilta on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua (osin paikallisten palveluntarjoajien kautta). Golfkenttä sijaitsee 2 km päässä hotellista. Pyörävuokraus. Lapsivieraat viihtyvät hotellin leikkipaikalla.

Lisätietoja:

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti. Hotellissa ei voi maksaa luottokortilla. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä