Hotel City Inn

Budapest, Unkari Lippu - Unkari

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD): 19.0 km (26 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä kaupunkihotelli sijaitsee Budapestin sydämessä, vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Sen tarkka sijainti on Budapestin 8. kaupunginosa, jossa tehdään parhaillaan massiivista kiinteistö- ja infrastruktuurikehitystä. 3-4 minuutin kävelymatkan päässä on kaksi metroasemaa. Kaikki Budapestin nähtävyydet, ostos-, viihde- ja urheilupaikat ovat helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Taideteollisuusmuseo, Pyhän Tapanin basilika, Kansallismuseo ja Fuveszkertin kasvitieteellinen puutarha ovat kaikki välittömässä läheisyydessä.

Hotellissa on hissi ja 66 huonetta, joista 4 huoneistoa ja 50 kahden hengen huonetta. 24 tuntia vuorokaudessa työskentelevä vastaanotto tekee sisään- ja uloskirjautumisesta helppoa. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on myös useita kauppoja. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, DVD-vuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Minikeittiössä on minijääkaappi. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten kuntosali, aerobic, kylpylä, sauna ja hierontahoidot.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia makuistaan savuttomassa ravintolassa, jossa on ilmastointi ja erillinen tupakointialue. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä