Mercure Madrid Plaza de España

Madrid, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Madrid-Barajasin lentoasema (MAD): 15.1 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä viehättävä hotelli sijaitsee Madridin historiallisessa kaupallisessa ja matkailukeskuksessa, lähellä monia kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Plaza Mayoria ja Pradoa. Lähistöllä on monipuolinen valikoima kauppoja, putiikkeja, baareja ja ravintoloita sekä yhteydet julkiseen liikenneverkkoon (100 m päässä).

Hotellissa on 97 huonetta, mukaan lukien sviittejä ja 96 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 6 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ja niissä on parivuode, queen-size-vuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Muita mukavuuksia ovat silitysvälineet ja housuprässi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Saatavilla on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaat ovat ihanteellisia harjoitteluun ja rentoutumiseen. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotelli tarjoaa vapaa-ajan aktiviteetteja jokaiseen makuun, kuten kuntosalin ja aerobicin. Asiakkaat voivat myös harrastaa pyöräilyä/maastopyöräilyä lisämaksusta. Lisäksi kylpylä tarjoaa kolmannen osapuolen operaattorit. Vanhemmat voivat rentoutua, kun lapset voivat osallistua viihdeohjelmaan, joka on täynnä hauskoja aktiviteetteja.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä