Soho Boutique Bahia Malaga

Málaga, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 1000 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 10.3 km (13 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

City-hotelli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, katedraalia ja Alcazabaa. Lähistöltä löytyy ostospaikkoja, baareja ja ravintoloita sekä julkisen liikenteen yhteyksiä. Ranta ja meri ovat myös 1 km:n päässä.

Hotellissa on 4 yhden hengen huonetta ja 40 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 7 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa.

Ruokailutiloihin kuuluu kahvila ja baari. Ilmastoidussa, savuttomassa ravintolassa asiakkaat odottavat useita erikoisuuksia. Runsas buffetaamiainen ja kiinteä illallismenu tarjoillaan joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä