Soho Boutique Los Naranjos Hotel

Málaga, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 30 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 20.1 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 2000

Tietoja hotellista

Tämä erinomainen hotelli sijaitsee yhdellä Málagan kuuluisimmista asuinalueista noin 2 km:n päässä historiallisesta sydämestä ja hyvin lähellä härkätaistelualuetta ja Malaguetan rantaa. Hotellia ympäröivällä alueella on lukemattomia pubeja ja ravintoloita. Sen upean sijainnin ansiosta asiakkaat voivat helposti rentoutua järven rannalla tai tutustua kaupunkiin. Noin 100 metrin päässä on yhteydet joukkoliikenneverkkoon, ravintoloita, baareja, pubeja ja rantaa. Lähimmät kaupat ovat noin 150 metrin päässä hotellista, kun taas rautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat 2 km:n päässä.

Hotellissa on 41 huonetta, joista 12 yhden hengen huonetta ja 28 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Monikielinen henkilökunta 24h-vastaanotossa vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys ja tallelokero varmistavat mukavan oleskelun. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, kuntosali ja kylpylä. Tanssiklubi ja yökerho täydentävät viihdevaihtoehtoja.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä