Rhodian Sun Hotel

Theologòs, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Diagoras International Airport (RHO): 4.5 km (8 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vieraat voivat valita 65 huoneesta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys ja tallelokero varmistavat mukavan oleskelun. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotelli tarjoaa erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja minijääkaappi. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita mukavuuksia ovat puhelin, satelliittitelevisio ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue, ja se sopii ihanteellisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, pöytätennis, biljardi ja hierontahoidot. Iltaohjelmaan kuuluu elävää musiikkia.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito ja all inclusive. Herkullinen aamiainen antaa vieraille runsaasti energiaa päivään. Lounaalla ja illallisella vieraat palvelevat itseään runsaalla buffetilla. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä