Royiatiko Hotel

Nicosia, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Nikosian sydämessä, 100 metrin päässä Ledra Streetin pääostosalueelta. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Nikosian keskustassa ja on kävelymatkan päässä Nikosian bisnesalueelta, yöelämän paikoista, kahviloista ja ostosalueesta.

Hotellissa on hissi ja 32 huonetta. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on myös useita kauppoja. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluita ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Parveke kuuluu joidenkin huoneiden perusmukavuuksiin. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Vieraat voivat käydä energisoivassa uinnissa makean veden allaskompleksissa (osittain lämmitetty). Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Allasbaarissa on tarjolla valikoima virkistäviä juomia. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien kuntosali, callisthenics, aerobic, kylpylä ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä