Villa Ozone

Sopot, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Etäisyys rannalta: 500 m
  • Lentokenttä Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN): 19.5 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 200

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee kätevästi Sopotin keskustassa Tricityn päätien varrella. Hotelliin pääsee helposti ja se tarjoaa täydellisen paikan koulutusten, seminaarien ja konferenssien järjestämiseen. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka yhdelle Puolan kuuluisimmista kävelykaduista, Monte Cassinosta, joka tarjoaa asiakkaille pääsyn Euroopan pisimmälle puiselle laiturille. Jalkapallostadion sijaitsee vain 12 km:n päässä hotellista.

Tässä hotellissa on asiakkaiden käytettävissä 32 huonetta, joihin kuuluu hissi ja vastaanotto. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi takaa miellyttävän lämpötilan. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet vuodesohvalla. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, teen-/kahvinkeitin ja astianpesukone. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, taulutelevisio ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten kuntosali, sauna, höyrysauna, hierontahoidot ja patikointi.

Ruokailutilassa on ravintola ja ruokasali. Puolihoidon voi varata. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan joka päivä. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä