Vida Creek Harbour

Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat Lippu - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • kuntosali
  • Lentokenttä Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB): 13.3 km (26 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 17 km
  • Baari: 2 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 3
  • Minimarket
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Vida Creek Harbour on tyylikäs hotelli Dubai Creekin laidalla, ja sieltä on upeat näkymät Dubain horisonttiin. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella tyylikkäällä Bur Dubain alueella. Hotellilta on lyhyt kävelymatka venesatamaan ja rantakadulle, jonka varrella on kahviloita, ravintoloita ja leikkikenttiä. Enemmän vaihtoehtoja löydät Downtown Dubain alueelta, jonne on hotellista lyhyt taksimatka.

Hotellin viihtyisällä allasalueella, jolla on infinity-allas, on mukava rentoutua ja nauttia laiskoista lomapäivistä. Mikäli kaipaat rantaelämää, hotellilta on La Mer Beach -rannalle ilmainen bussikuljetus useita kertoja päivässä.

Vida Creekin satamassa on useita baareja ja ravintoloita. Täällä voit nauttia modernissa ja viihtyisässä ympäristössä paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, yksinkertaisia snackseja ja vegaanisia illallisia. Virkistäviä juomia tarjoillaan hotellin baareissa aamusta iltaan. Kun haluat viettää helpon loman, varaa puolihoito jo matkavauksen yhteydessä.

Mikäli haluat treenata lomasi aikana, hotelli tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, joogaa ja kuntosalin. Jos haluat tutustua Bur Dubaihin pyöräillen, Vida Creek Harbourista löytyy polkupyöriä, joita voit lainata ilmaiseksi, ja venesataman ympärillä on hyvinhoidettuja pyöräteitä.

Vida Creek Harbour -hotellin modernit huoneet on sisustgettu neutraalein sävyin. Useista huoneista on kaunis näkymä venesatamaan ja kaupungille päin. Halutessasi lomallesi hieman ylellisyyttä, voit varata huoneen, jossa on parveke ja näköala venesatamaan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä