Comfort Hotel Royal Zurich

Zurich, Sveitsi Lippu - Sveitsi

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Zurich airport (ZRH): 10.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Zürichin keskustassa, lähellä historiallista keskustaa sekä liike- ja pankkialueita. Julkisen liikenteen pysäkki on 300 metrin päässä ja varmistaa, että asiakkaat voivat helposti tutustua alueeseen. Bussikuljetus hotellin ja lentokentän välillä kulkee 30 minuutin välein tarjoten erinomaiset kansainväliset liikenneyhteydet.

Hotelli toivottaa vieraat tervetulleiksi 5-kerroksiseen rakennukseen, jossa on hissi ja 60 huonetta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä ja TV-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, TV, radio, pistokesovitin ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja tennis. Hotellin sijainti on ihanteellinen erityisesti hiihtäjille. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali, biljardi ja keilailu. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa. Iltaisin asiakkaat voivat rentoutua elävän musiikin parissa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten savuton ravintola, kahvila ja baari. Runsas buffetaamiainen ja lounas tarjoillaan joka päivä. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös gluteenittomia aterioita. Hotelli tarjoaa myös välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä