Kuva Irlanti

Irlanti

Irlannissa tapaat kauniisti liikkuvan vihreän maiseman ja kauniit ihmiset. Luonto on upea ja länsirannikolla myös erittäin dramaattinen jyrkillä kallioilla, jotka törmäävät Atlantin valtamereen. Irlannin mielenkiintoinen ja jännittävä historia on kiehtonut monia, ja täältä löytyy useita kuuluisia kirjailijoita, kuten James Joyce, Oscar Wilde ja Jonathan Swift.

Irlannissa on paljon nähtävää ja tehtävää riippumatta siitä, haluatko olla pääkaupungissa. Jos haluat tutustua Irlantiin itse. Jos valitset jälkimmäisen, vuokraa auto löytääksesi tämän vihreän saaren. Kun olet tottunut vasemmalle, se on yhtä luonnollista kuin oikean käden liikenne. Kansallinen juoma kaikkien edessä on Guinness, musta olut, jossa on paksu kattokruunu.

Irlannissa on useita tislaamoja. Söderut sijaitsee Midletonissa, jossa valmistetaan Jameson, Black Busch, Paddys ja Bushmills. Jokaisella kyläläisellä on oma pubi, joka on luonnollinen kohtaamispaikka kyläläisille. Useat yöt viikossa ovat live-bändejä ja -lauluja. Pub-kulttuuri on tervetullut ja ystävällinen. Muita vierailun arvoisia kaupunkeja ovat Cork, Kilkenny, Killarney ja Shannon sekä tietysti pienet kylät. Jos matkustat yksin, B & B – sänky ja aamiainen – on erittäin edullinen vaihtoehto, jossa sinulla on mahdollisuus pysyä kotona irlantilaisen perheen kanssa, joka on iloinen voidessaan auttaa retkiä ja majoitusta.

Dublinin lentokenttä (DUB) on noin 9 km kaupungin ulkopuolella, ja bussit ja taksit ovat saatavilla.

Frommer's (EN)
Wikipedia (SE)
Discover Ireland EN)
Yahoo Weather (EN)

Etsi matkoja Irlantille

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Irlanti:

Lento + hotelli

Dublin city ★★★ 3n €335

Etsi matkoja Irlantiille

Kartta

Ireland

Kohteita tässä Irlanti

Muut kohteet