Tietoa akkilahdot.fi-sivustosta

Akkilahdot.fi on osa Reisegiganten AS -yritystä, joka on yksi suurimmista lomamatkojen välittäjistä verkossa Skandinaviassa. Akkilahdot.fi ei ole matkatoimisto, mutta voimme auttaa sinua löytämään edullisimmat ja parhaat matkat, olipa kyseessä sitten lomamatkat, lentoliput, hotellit tai kaupunki- ja aurinkolomat.

Palveluidemme käyttö on täysin ilmaista, eikä meillä ole lisämaksuja niiden matkojen hintoihin, jotka löydät toimittajiltamme. Kun olet löytänyt parhaan tarjouksen lomamatkoista, lentolipuista, hotelleista tai matkapaketeista, ohjaamme sinut eteenpäin valitsemasi matkanjärjestäjän sivustolle. Sinä teet ostoksesi itse. Se voi olla lentoyhtiö, verkkomatkatoimisto tai lomamatkojen järjestäjä. Korostamme erityisesti lähipäivien lähtöjä, mutta voit tietysti löytää tarjouksia myös kauemmas tulevaisuuteen, ja usein on järkevää olla ajoissa liikkeellä saadaksesi parhaan mahdollisen valikoiman.

Olemme useiden Pohjoismaiden suurimpien matkailusivustojen, kuten akkilahdot.fi, restplass.no, sistaminuten.se, afbudsrejser.dk ja destination.se, takana.

Kontorer på Factory Tøyen, Oslo

Meillä on toimistomme täällä Factory Tøyen, Oslo.