Kuva Mauritius

Mauritius

Mauritius on pieni saari Madagaskarin Intian valtamerellä, jossa on sininen vesi ja pitkät, kultaiset tai valkoiset hiekkarannat. Täältä löydät täydellisen rentoutumisen. Mauritiuksen ohella koralliriuta, jossa on värikkäitä kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä, sukellus tai snorklaus, on upea.

Dream Holidays, joka sopii sekä perheille että pariskunnille

Useimmissa Mauritiuksen hotelleissa on korkeat tai korkeat standardit, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja, rannalla tai hotellialueella sekä päivällä että illalla. Monella maailmankuululla kokilla on pohjansa saarelle, jossa on maailmanluokan gastronomia. Mauritius tarjoaa myös huoneistoja kohtuullisin hinnoin, erityisesti Grandbaien alueella (Grand Baie) ja Flicenflacissa (Flic en Flac).

Mauritiuksen pääkaupunki on Port Louis. Se on vanha kaupunki, jossa on laajoja paikkoja ja taloja siirtomaa-ajalta, joka tekee yhteistyötä nykyaikaisten rakennusten kanssa. Päivän aikana se on kiireinen ihmisten elämä, jossa on myyjiä, autoja ja erilaisia markkinoita. Port Louis on vierailun arvoinen, varsinkin kun Mauritius on tullivapaa alue, ja siellä on halpaa ostaa. Vähemmän yleistä tietoa on, että monet suunnittelijat tekevät kokoelmansa täällä ja myydään tehdashinnoilla.

Mauritius on erinomainen kohde perheille. Useimmissa hotelleissa on lastentarhoja, lastenklubeja ja lastenvalikoita. Lapset ovat usein ilmaisia hotelleissa. Matkustajille, joilla ei ole lapsia, jotka haluavat asua rauhallisemmassa ympäristössä, on hotelleja, jotka ovat sallittuja vain aikuisille.

Saarella on hyvät bussiyhteydet. Lentokentältä se on huonompi, mutta sitten on taksi.

Wikipedia (SE) Mauritius Turistbyrå (EN)
Yahoo Weather (EN)

Etsi matkoja Mauritiusille

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Mauritius:

Kartta

Mauritius

Kohteita tässä Mauritius

Muut kohteet