Kuva Fajardo

Fajardo

Fajardo tunnetaan nimellä La Metrópolis del Sol Naciente. Fajardo perustettiin 1770-luvun alussa. Sitä kutsuttiin alun perin nimellä Santiago de Fajardo.

Fajardo

Fajardo on yksi saaren kauneimmista paikoista. Se sijaitsee saaren itäosassa ja rajaa Atlantin valtameren, Ceiban pohjoispuolella ja Luquillon itäpuolella. Fajardo on suuri venekeskus, jossa on laaja valikoima vuokra- ja charters päivittäisillä sukellusmatkoilla sekä aikataulutettuja lautta- ja lentoyhteyksiä, jotka kuljettavat matkustajia ja rahtia Culebraan ja Viequesiin. Puerto del Rey Marina, jossa on 750 venettä, on Karibian suurin.

Fajardossa on täydellisiä rantoja, joita sitovat hiljainen, puhdas vesi sopii snorklaukseen, Seven Seas Beach, joka tarjoaa runsaasti vesiurheilua, hyviä purjehdusalueita, snorklausta ja paljon sukellusta.

Las Cabezas de San Juan on yksi Puerto Ricon tärkeimmistä luonnonalueista. Las Cabezas, joka tarkoittaa "päät" koostuu kolmesta tyynystä, jotka ulottuvat Atlantin valtamereen. Se on vaikuttava seitsemällä eri ekologisella järjestelmällä, kuten koralliriutat, rannat, laguunit, mangrovewood ja kuiva metsä 128 hehtaaria. Varastossa on useita uhanalaisia lajeja. 1800-luvulta peräisin oleva majakka (rakennettu vuonna 1880), joka tunnetaan nimellä ”El Faro de las Cabezas de San Juan”, joka on kauniisti kunnostettu konservointirahastosta. Majakka on tietokeskus ja näkymä, josta on upea näkymä El Yunque. Avoin siemen. Ennakkovarausta tarvitaan kaikille kävijöille.

Rannikon ulkopuolella Fajardon lähistöllä on muutamia holmeja: Icacos, Palominos, Palominitos ja Diablo ovat asumattomia korallipalkkoja.

Alueen tärkein työpaikka on sikarit, huonekalut, metalli ja elektroniset komponentit.

Heidän joukossaan on monia tunnettuja "fajardeñoja": poliitikko Antonio R. Barceló.

Väestö 37 000

Etäisyys San Juan: 46 km

Nähtävää ja tehtävää Fajardossa

Culebra Culebra tunnetaan koralliriutoistaan ja valkoisista hiekkarannoistaan. Kulebraan pääsee ilmalla tai lautalla Fajardosta ja tarjoaa majoitusta ja ruokaa. Lautta kuljettaa sekä matkustajia että autoja.

El Conquistador Golf Course Bana, jonka suunnitteli Arthur Hills vuonna 1993. Korkeusero on yli 300 metriä strategisilla bunkkereilla ja vesivaaroilla.

Faro de Fajardo omistaa ja hallinnoi Conservation Trust Puerto Rico Kolme tyynyä, jotka ulottuvat Atlantin valtamereen saaren itäkulmista, on taidekeskus ja majakka 1800-luvulta. Huolellisesti kunnostettu Neoklassinen majakka on saaren toiseksi vanhin ja tarjoaa upean näkymän, jossa voit nähdä kaukaisia Karibian saaria selkeänä päivänä.

Las Cabezas de San Juan State Park Las Cabezas de San Juan State Park sijaitsee Fajardossa. Se kattaa osan saaren trooppisista sademetsistä. Sillä on myös tieteellinen tutkimuskeskus, joka toimii monien uhanalaisten lajien kotina. Vierailijat voivat tutustua reserviin polkujen ja puisten kävelyjen verkoston kautta. Saaren toiseksi vanhin majakka El Faro sijaitsee täällä.

Marina Puerto Chico, Rt 987.

Marina Puerto Real, tunnetuin esittäjä Fajardo

Puerto Del Rey Marina, Fajardo

Meren rakastajat Marina, Fajardo

Seven Seas Beach, erinomainen ranta luonnonsuojelualueen vieressä moottoritien 987 lopussa.

Villa Marina Yacht Harbour, tunnetuin esittäjä Fajardo

Wyndham El Conquistador Marina, Fajardo

Festivaalit ja tapahtumat

Festival de Chiringas – huhtikuu

La Bicicletada Fajardena, huhtikuu

Lähellä hotellia Regata de Veleros Copa Kelly – huhtikuu

Festival de Bomba y Plena – toukokuu

Fiestas Patronales de Santiago Apóstol - Heinäkuu

Joka vuosi Fajardo juhlii suojelun juhlaa, kuten tanssia, ruokaa, paraateja ja uskonnollisia prosesseja.

Fiestas del Paraíso – elokuu

Festivaali Cocolia – marraskuu

Etsi matkoja Fajardolle

Sää ja ilmasto

Fajardo keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 28°C 22°C 27°C
Helmikuu 29°C 21°C 26°C
Maaliskuu 29°C 22°C 26°C
Huhtikuu 30°C 23°C 27°C
Toukokuu 31°C 24°C 28°C
Kesäkuu 31°C 24°C 29°C
Heinäkuu 31°C 25°C 29°C
Elokuu 32°C 25°C 29°C
Syyskuu 32°C 25°C 30°C
Lokakuu 31°C 24°C 29°C
Marraskuu 30°C 23°C 29°C
Joulukuu 29°C 22°C 28°C

Sääennuste kohteelle Fajardo:

Kartta

Fajardo

Muut kohteet