Semesterstämning i Arguineguin

Semesterstämning i Arguineguin

La Playa de Arguineguín

Arguineguin on yksi Gran Canarian etelärannikon suosituimmista kohteista, ja siellä on erinomaiset hotellit perheiltä, joilla on lapsia eläkkeelle.

Vaikka Arguineguin (La Playa de Arguineguín) on suosittu ja hyvin vierailtu kohde, pieni kaupunki on onnistunut säilyttämään alkuperäisen viehätyksensä. Arguineguin on viihtyisä sekoitus paikallisia kalastajakyliä ja hyvin hoidettuja matkailukohteita, joissa on monia hienoja tiloja sekä nuorille että vanhoille. Sää on hyvä ympäri vuoden, ja WHO on huomauttanut, että ilmasto on yksi maailman parhaista ja terveimmistä. Ei ihme, että niin monet skandinaaviset haluavat viettää talvensa Gran-kanariaan.

Rannat kohteessa Arguineguin

Arguineguinin ranta sai kasvojenkohotuksen muutama vuosi sitten, ja se on nyt suosittu ja pitkä ranta, jossa on tumma hiekka. Rannalla on myös useita pieniä rantoja molempiin suuntiin. Jos kävelet kävelykadun varrella noin 20 minuuttia Patalavacan naapurikylän ohi, saavut Anfi Beachille. Tämä ranta on yksi hienoimmista koko Gran Canaria, kirkas ja turkoosi vesi ja lähes täysin kytketty koralli hiekka.

Fiskebyn Arguineguin

Joka päivä kalastusalukset vetäytyvät varhain aamulla Arguineguinin satamasta ja palaavat tuoreen kalan kuormalla. Tämä kala voi sitten maistaa yhdessä kaupungin ravintoloista, joissa on myös paikallisia herkkuja, kuten keittoja, papas arrugadas con mojo, hyvät juustot ja muut tapas-ruoat valikossa. Arguineguinissa on myös hyvä valikoima baareja ja kahviloita, mutta jos haluat juhlia, on parempi ottaa bussi Puerto-ricoon (Puerto Rico) tai Playa-del-ingleen ([/spain/kanarieoarna/gran-canaria/playa-del-lingles).

Luonto ja toiminta Arguineguinissa

Arguineguinin sataman läheisyydessä sijaitsevat paikalliset markkinat (La Playa de Arguineguín) ovat vierailun arvoisia. Täältä löydät paljon tuoreita hedelmiä, vihanneksia, juustoja ja muita paikallisia tuotteita, ja se on aina huima elämä markkinoilla. Haluatko nähdä lisää luontoa Arguineguinilla on hienoja polkupyöriä ja vaellusreittejä vuoristoalueilla, jotka ympäröivät kaupunkia. Täältä löydät kaiken valosta haastavampiin kierroksiin. Jos etsit nähtävyyksiä, voit mennä alas satamaan ja ottaa yhden veneistä, jotka menevät Puerto-ricoon (Puerto Rico) ja Puerto-de-moganiin.

Arguineguin on noin 45 kilometrin päässä Las Palman lentokentältä, ja siellä on paljon busseja niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja La Playa de Arguineguínille

Sää ja ilmasto

La Playa de Arguineguín keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 21°C 15°C 21°C
Helmikuu 21°C 15°C 20°C
Maaliskuu 22°C 15°C 20°C
Huhtikuu 22°C 16°C 20°C
Toukokuu 23°C 17°C 21°C
Kesäkuu 25°C 19°C 22°C
Heinäkuu 26°C 20°C 22°C
Elokuu 27°C 21°C 23°C
Syyskuu 27°C 21°C 24°C
Lokakuu 26°C 20°C 24°C
Marraskuu 24°C 18°C 23°C
Joulukuu 22°C 16°C 21°C

Sääennuste kohteelle La Playa de Arguineguín:

Lento + hotelli

Servatur Green Beach ★★★ 7n €700
Los Marinos ★★★ 7n €721
Villa del Mar ★★★★ 7n €722
Arguineguin Park by Servatur ★★★★ 7n €795
Marina Elite ★★★★ 7n €802
Bull Dorado Beach & Spa ★★★★ 7n €870
Sunwing Arguineguin ★★★★ 7n €890
Cordial Santa Águeda ★★★★ 7n €980
Radisson Blu Resort ★★★★★ 7n €1.220

Etsi matkoja Arguineguinille

Kartta

La Playa de Arguineguín

Muut kohteet