Hotel dos Anjos

Lissabon, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Lisboa / Portela (LIS): 5.7 km (19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä viehättävä kaupunkihotelli sijaitsee aivan meren rannalla (ei suoraa pääsyä rannalle) lyhyen matkan (1 km) päässä erilaisista ostospaikoista ja lukemattomista ravintoloista. Kaupungin keskusta on lähellä ja sinne pääsee helposti kävellen vain puolessa tunnissa. Kutsuva hiekkaranta on kätevän ajomatkan päässä, ja se sijaitsee noin 15 km:n päässä hotellista.

2 sviittiä ja 63 kahden hengen huonetta sijaitsevat 5 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista milloin tahansa 24h-vastaanotossa. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys (ilman lisämaksua) on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat huonepalvelu ja pesulapalvelu.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Parveke kuuluu joidenkin huoneiden perusmukavuuksiin. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi (maksullinen) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa golfia.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Runsas buffetaamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä