Premier Inn Berlin Alexanderplatz

Berliini, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Berliinin–Brandenburgin lentoasema (BER): 28.6 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotellissa on hissi ja 242 savutonta huonetta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Hotellin palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat käännöspalvelut, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi varmistaa, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet king-size-vuoteessa. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Huoneissa on myös puhelin, tv, radio ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, tennis, kuntosali, callisthenics, aerobic ja kylpylä. Tanssiklubi ja yökerho ovat myös viihdevaihtoehtoja.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, ruokasali ja baari. Aamiainen, lounas tai illallinen voi varata.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä