Eterrano Seaside Retreat - kesä -24

Parga, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys keskustaan: 1 km
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 1300

Tietoja hotellista

Tervetuloa Eterrano Seaside Retreatiin - yhteen Pargan uusimmista ja raikkaimmista hotelleista loistavalla sijainnilla. Hotellista on tullut nopeasti monien suosikki. Kesälle 2024 hotellista tulee vielä entistäkin parempi, ja se onkin uusin lisäyksemme Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon, josta löytyillä hotelleilla on aina erinomainen sijainti, hyvät palvelut, kuntosali sekä Mondo Café, josta on saatavilla kahvia ja erilaisia virkistäviä mehuja.

Hiljattain rakennettu hotelli Eterrano Seaside Retreat sijaitsee aivan Valtoksen rannalla. Täällä majoitut mukavasti hyvin varustetuissa huoneissa lähellä Pargan viihtyisää keskustaa ja ihanaa rantakatua, jota reunustavat kutsuvat tavernat ja pienet kahvilat.

Ihana uima-allas ja sijainti rannalla

Hotelliin on rakenteilla upouusi uima-allas kesälle 2024. Altaalla on tarjolla aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet maksutta. Rannalla on varattuja aurinkotuoleja ja -varjoja Apollomatkojen asiakkaille klo 11:00 asti, kaksi aurinkotuolia ja yksi aurinkovarjo per varaus maksutta. Voit valita vapaasti käytettävissä olevista varatuista paikoista.

Hotellin rannalle on myönnetty kansainvälinen Blue Flag -ympäristömerkki. Tämä tarkoittaa, että ranta täyttää asetetut kriteerit veden laadun, turvallisuuden, palvelujen ja ympäristötiedon osalta. Rannalla on tarjolla erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Ruoka ja juoma

À la carte -ravintola, jossa on tarjolla paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia ja valikoima kansainvälisiä ruokia. Hotellissa on myös cocktai-baari. Hotellin rannalla sijaitseva välipalabaari tarjoaa kevyitä aterioita päivän aikana.

Barista-kahvia Mondo Caféssa

Lähes kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa on kahvi- ja mehubaari Mondo Café. Pidä tauko auringosta tai rentoudu treenin jälkeen ja nauti kahvia, terveellisiä mehuja, jäätelöä ja paikallisia herkkuja.

Liikunta ja hyvinvointi

Hotellissa järjestetään useita kertoja viikossa ilmaista joogaa, jota ohjaavat Apollon koulutetut, pohjoismaiset ohjaajat. Moderni kuntosali liikuntaa kaipaaville lomailijoille.

Lisätietoa

Rauhallinen sijainti, ei häiritsevää liikennettä. Jos saavut hotellille aikaisin tai lentosi lähtee myöhään, on käytettävissäsi erillinen huone ja suihku. Hotellin alapuolella olevalta rannalta lähtee taksiveneitä Pargan kaupunkiin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä