Catalonia Las Cortes

Madrid, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Madrid-Barajasin lentoasema (MAD): 15.3 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee Las Letrasissa, Madridin historiallisessa keskustassa, lyhyen matkan päässä Plaza Santa Anasta ja Puerta del Solista. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten Plaza Mayor, Palacio Real, Museo del Prado ja Museo Reina Sofia, ovat kaikki lähellä, samoin kuin eräät merkittävimmistä ostoskaduista. Lähin metroasema on 400 m päässä, ja Thyssen Bornemisza -museo on 500 m, Puerta del Sol 600 m ja Plaza Mayor ja Centro de Arte Reina Sofia 800 m. Madridin lentokentälle on 15 km.

8 juniorsviittiä, 2 sviittiä, 2 yhden hengen huonetta ja 53 kahden hengen huonetta sijaitsevat 5 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Monikielinen henkilökunta 24h-vastaanotossa vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja 65 savutonta huonetta.

Vieraiden käytettävissä on aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä