6 Rooms by Azumare

Side, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 67.2 km (1 hour 7 mins)
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 100 m
  • Paikallinen keskusta: 0 m
  • Baari: On
  • Ravintola
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

6 Rooms by Azumare on pieni ja ainutlaatuinen boutique-hotelli, joka sijaitsee kauniissa luonnonkivin päällystetyssä rakennuksessa rinteessä lähellä meren rantaa, Siden vanhassa osassa. Hotellista avautuvat upeat maisemat yli kaupungin ja merelle. Tervetuloa hotelliin, jossa on panostettu tyylikkääseen sisustukseen, mielenkiintoisiin yksityiskohtiin ja aitoon tunnelmaan.

Rappuja pitkin pääset hotellin alapuolella olevalle pienelle uimalaiturille, joka on 6 Rooms by Azumare -hotellin vieraiden käytössä. Laiturilla on myös aurinkotuolit. Täällä voit rentoutua, nauttia olostasi ja pulahtaa välillä uimaan virkistävään meriveteen. Laiturin yhteydessä on myös Azumare Lounge -ravintola, jolla on sama omistaja kuin hotellilla.

Hotellissa on skandinaaviseen tyyliin sisustettu Fika People -kahvila, jonka toiminnasta vastaa omistajan ruotsalainen vaimo. Käy tilaamassa ruokaa, makeita leivonnaisia ja hyvää kahvia, jotka voit nauttia kahvilan kauniilla terassilla. Samalla voit ihailla mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten lasilattiaa ja puisia sisustuselementte. Mukava tunnelma ja kauniit maisemat täydentävät ruokailuhetken. Kahvilassa on myös hotellin vastaanotto, jossa kirjaudut sisälle saapuessasi hotelliin.

Jos haluat lomasi aikana harrastaa vähän myös liikuntaa, voit lainata hotellin Stand Up Paddle -lautoja tai lasipohjaista kanoottia.

6 Rooms by Azumare -hotellin ainutlaatuisesti sisustetuissa huoneissa on käytetty sävyltään vaaleita luonnonmateriaaleja, ja kaikki tyylikkäät yksityiskohdat on tarkkaan harkittuja, sillä mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Jos arvostat tasokasta asumista ja kaipaat vähän jotain tavallisuudesta poikkeavaa, kodikasta ja ainutlaatuista, niin silloin tulet taatusti viihtymään täällä.

Hotellissa on ikäraja 12 vuotta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä