Lido Hotel Milano

Milano, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Orio al Serion lentoasema (BGY): 56.1 km (43 mins)
  • Lentokenttä City of Busto Arsizio Airport (MXP): 45.5 km (34 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee vain muutaman metrin päässä Fiera Milano City -messukeskuksesta ja vain noin 200 metrin päässä metrolinjalta, joka vie uuteen Fiera Milanoon ja Milanon keskustaan. San Siro Soccer Stadium on vain 800 metrin päässä ja moottoritien liittymä on noin 500 metrin päässä hotellista, ja PalaSharp-konsertti- ja urheilukeskus on hyvin lähellä. Ostosalueelle pääsee noin 10 minuutissa metrolla tai bussilla, ja lähellä on useita ravintoloita. Milanon keskusta monine nähtävyyksineen (Duomo, Leonardo da Vincin viimeinen ehtoollinen, La Scala -teatteri, tiedemuseo, Sforzescon linna) on vain 15 minuutin ajomatkan päässä julkisilla liikennevälineillä. Puisto on kävelyetäisyydellä ja yleinen uima-allas 200 metrin päässä. Linaten lentoasema on noin 20 km:n päässä ja Malpensan lentokentälle on matkaa noin 45 km.

14 yhden hengen huonetta ja 13 kahden hengen huonetta sijaitsevat 4 kerroksessa ja niihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan sisään- ja uloskirjautumisessa. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja minijääkaappi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja 27 savutonta huonetta.

Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena loman aikana, hotelli tarjoaa koripalloa.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä