DORMERO Hotel München-Kirchheim Messe

München, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä Munich Airport (MUC): 30.4 km (30 mins)

Tietoja hotellista

Internationalen Congress Center München (kongressikeskus) ja Bayerin kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 16,3 km:n päässä kohteesta Pyhän Pietarin kirkko ja 16,7 km:n päässä kohteesta Münchenin juutalaismuseo. Kaikkien 143 huoneen varusteluun kuuluu tuotteilla täytetty minibaari ja taulutelevisio. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 152 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Saksa. Tämän majoituspaikan luokitus on 4 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 4 tähtenä.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 18.9 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 15 EUR per yö
  • Lisävuode: 30 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä