ACHAT Hotel München Süd

München, Saksa Lippu - Saksa

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä Munich Airport (MUC): 46.1 km (39 mins)

Tietoja hotellista

Marienplatz ja BMW Welt -museo ja tapahtumapaikka sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 11,8 km:n päässä kohteesta Olympiapuisto ja 16,2 km:n päässä kohteesta Münchenin messukeskus. Kaikissa 147 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 198 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, viherseinä ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Saksa. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 21 EUR aikuisille ja 10.5 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 15 EUR per yö
  • Lemmikit: 15 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 15 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä