Hotel Residence Parc des Eaux-Vives

Geneve, Sveitsi Lippu - Sveitsi

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Geneva International Airport (GVA): 7.9 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotellissa on 5 huonetta ja niissä on hissi ja vastaanotto. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle ilman lisämaksua. Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, käännöspalvelut, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi .

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat puhelin, TV, DVD-soitin ja WiFi (ei lisämaksua). Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja poreamme. Tarjolla on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotelli tarjoaa patikointia.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, ruokasali ja baari. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään. Henkilökunta tarjoaa mielellään myös lasten aterioita.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä