Hotel Rural El Navio - Adults Only

Alcalá, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Teneriffan eteläinen lentoasema (TFS): 38.8 km (31 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Teneriffan saaren lounaisosassa, 800 metrin päässä Alcalan kaupungista, jossa on ravintoloita ja kauppoja. Laitos sijaitsee 90 000 m²:n istutuksella, jossa on pääasiassa banaaneja ja muita trooppisia hedelmäpuita. Asiakkaat voivat kävellä maatilalta rannikolle. Punta Blancan ranta, joka tarjoaa parhaita aaltoja surffaamiseen, on 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Parque Nacional del Teide on noin 35 km:n päässä, kuten myös Garachico. Sur Reina Sofian lentoasema on noin 40 km:n päässä ja Tenerife Norte (Los Rodeos) -lentokenttä on noin 100 km:n päässä laitoksesta.

Hotellissa on 3 juniorsviittiä ja 5 kahden hengen huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Siellä on myös useita kauppoja. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ovat kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua (maksua vastaan). Saatavilla on myös polkupyörävarasto.

Joissakin huoneissa on parveke. Huoneissa on parivuode. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Vakiovarusteisiin kuuluu myös minijääkaappi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily ja kalastus. Vesihiihtoa, melontaa, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja pöytätennis. Hotellissa on wellness-alue, jossa on solarium. Lapsista pidetään hyvää huolta lastenkerhossa.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat ruokailla savuttomassa ravintolassa, jossa on erillinen alue tupakoitsijoille (syöttötuoleja on saatavilla). Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ateriapalveluita. Bed and breakfast ja puolihoidon voi varata. Runsas buffetaamiainen ja à la carte -illallinen tarjoavat kulinaarisia herkkuja joka päivä. Saatavilla on myös erityisiä kulinaarisia vaihtoehtoja, kuten dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä