Belambra Clubs Les Terrasses de St Paul de Vence

Vence, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Nice Airport (NCE): 13.4 km (22 mins)

Tietoja hotellista

Majoitut kunnostettuun huoneistoon rauhalliselle ja vehreälle alueelle. Lomakylä on rakennettu provencelaistyyliin kauniille korkealle paikalle Ranskan Rivieralla. Hotellin ulkouima-altaiden äärellä on helppoa rentoutua. Lapsille järjestetään ohjelmaa lastenkerhossa. Aikuisille viihdeohjelmaa iltaisin yleensä heinä- ja elokuussa. Vastaanotosta voi lainata seurapelejä. Ilmainen Wi-Fi. Täällä on ravintola ja baari, mutta muut palvelut ovat lähimmässä keskustassa noin 1 km:n päässä. Allasbaari on avoinna heinä-elokuussa. Sielläkin toimii ilmainen langaton Internet-yhteys. Ohjattua liikuntaa järjestetään. Mahdollisuus pelata tennistä (kentät suljettu 24.6.-1.7. kunnossapidon vuoksi), koripalloa, lentopalloa, pingistä, minigolfia ja boulea. Pyykinpesumahdollisuus maksusta.

Voit varata ennen lähtöä mukavuuspaketin, joka sisältää sijatut vuoteet saavuttaessa, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Joukkoliikennettä on rajoitetusti, joten on suositeltavaa vuokrata auto. Lähialueella on paljon retkimahdollisuuksia. Merelle ja kuuluisalle Rivieran rannikolle on n. 6 km. Viehättävä taiteilijakylä Saint-Paul de Vence sijaitsee 4 km:n päässä. Nizzan suurkaupunkiin on noin 20 km.

Sijainti

Korkealla paikalla Ranskan Rivieralla lähellä La Colle sur Loupin ja Saint-Paul de Vencen kyliä.

Näin asut

Remontoituja huoneistoja, joissa on moderni sisustus. Ilmastointi, tallelokero, tv, Internet, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, kylpy/suihku ja wc. Parveke tai terassi.

Palvelut rakennuksessa

Vastaanotto, ravintola, aamiaissali, ulkouima-allas, aurinkotuoli, tennis (maksullinen), baari, disco/viihdeohjelmaa, Wi-Fi, paikoitus, leikkipaikka.

Muuta

Loppusiivous € 49 - 79/hlö/oleskelu. Vuodevaatteet sisältyvät. Pyyhkeet otettava mukaan tai vuokrattava, € /hlö/setti. Turistivero/ympäristömaksu maksetaan paikan päällä. Vakuusmaksu € 250.

2 kerr., Ei hissiä.

Saapuminen

Check in -aika: 17:00 - 20:00, huoneenluovutusaika: 10:00.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä