S'Antigor Petit Hotel

Cala d'Or, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä Palma de Mallorca / Son San Juan (PMI): 58.4 km (51 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Tietoja hotellista

Tämä viehättävä maalaistalo sijaitsee keskellä 2 300 viheraluetta Cala d'Orissa, vain 3 km:n päässä S'Hortan kaupungista. Sanaun koskematon lahti on noin 800 metrin päässä ja Cala D´Or on 2 km:n päässä hotellista, jossa asiakkaat löytävät monia ostos- ja viihdepaikkoja. Julkisen liikenteen yhteydet ovat lyhyen matkan päässä (2 km).

Viihtyisä tunnelma odottaa vieraita 6 kahden hengen huoneessa. Vieraiden mukavan ja rentouttavan oleskelun varmistamiseksi hotelli tarjoaa erilaisia palveluja ja mukavuuksia, kuten tallelokeron ja tv-huoneen. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Huoneissa on puhelin, tv ja WiFi, joten asiakkaat voivat pitää yhteyttä ja viihtyä monella tapaa. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja.

Allaskompleksi lupaa miellyttävää ja huoletonta uintia. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja palveluihin kuuluvat pyöräily/maastopyöräily, golf, sauna ja solarium tai lisämaksusta kuntosali.

Tiloissa on aamiaishuone. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä