Great Polonia Kraków Kazimierz

Krakova, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä John Paul II International Airport Kraków–Balice (KRK): 19.1 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1500

Tietoja hotellista

Tämän hotellin erinomainen sijainti tekee siitä ihanteellisen valinnan Krakovaan vieraillessa, ja asiakkaat pääsevät helposti useimpiin kaupungin monumentteihin ja maamerkkeihin kävellen. Vieraat löytävät lähimmät julkisen liikenteen yhteydet vain 200 metrin päässä hotellista ja 300 metrin päässä Wisla-joesta. Se on 1 km:n päässä Galeria Kazimierzista, 1,5 km:n päässä kaupungin keskustasta ja päätorista ja 3 km:n päässä Kraków Glównyn rautatieasemalta. Wieliczkan suolakaivos on 12 km:n päässä, Auschwitz 70 km:n päässä ja Katowice ja Czestochowa ovat 100 km:n päässä. Krakovan lentoasema on 15 km:n päässä.

Hotellissa on 33 huonetta, joista 2 huoneistoa, yhden hengen huonetta ja 29 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 4 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi. Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit, joissa on suihku ja kylpyamme. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Hotellin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja palveluihin kuuluu kuntosali, kylpylä, höyrysauna ja hierontahoidot tai lisämaksusta sauna.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraiden käytettävissä on savuton ravintola, jossa on ilmastointi, syöttötuoleja ja erillinen tupakointialue. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä