Abba Madrid Hotel

Madrid, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 380 km
  • Lentokenttä Madrid (MAD): 10.8 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 4000

Tietoja hotellista

Tämä vieraanvarainen hotelli sijaitsee Avenida de América -kadun alussa Calle Cartagenan ja Maria de Molinan kulmassa kaupungin Salamancan alueella. Se on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Barajasin lentoasemalta, ja sieltä on erinomaiset yhteydet IFEMA-messukeskukseen sekä Juan Carlos I -kongressikeskukseen. Kuuluisa Prado-museo on vain lyhyen matkan päässä, ja valikoima ostos- ja viihdepaikkoja on muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Julkisen liikenteen yhteydet löytyvät suoraan edestä.

Hotellissa on 4 juniorsviittiä, 4 sviittiä ja 199 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 12 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, hälytyssoittopalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Käytettävissä on bisneskeskus, jossa on faksi, projektori ja kopiokone. Suuremmat tapahtumat voidaan järjestää konferenssipalvelun avulla.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja minijääkaappi. Muita saatavilla olevia mukavuuksia ovat silitysvälineet ja housuprässi. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme ja bidee. Hiustenkuivain, meikkipeili ja puhelin ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Lisämukavuutena kylpyhuoneissa on kosmeettisia tuotteita. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, 207 savuttomia ja savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten tennis, kuntosali ja hierontahoidot.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista herkuista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Aamiaisella asiakkaat voivat nauttia runsaan buffetin. Lounaaksi ja illalliseksi voi tilata erilaisia à la carte -ruokia. Saatavilla on myös erikoisaterioita, kuten kasvisruokia. Lisäksi tarjolla on piknik- ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä