Hotel Basilea

Verona, Italia Lippu - Italia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Venice Marco Polo Airport (VCE): 14.1 km (21 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä perheystävällinen hotelli on historiallinen vuonna 1800 rakennettu hotelli, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä suosituista nähtävyyksistä. Venetsian sydämeen on 300 metrin matka. Lähin lentokenttä on Venezia - Marco Polo (VCE), joka sijaitsee noin 15 km:n päässä. Venezia - Treviso (TSF) -lentokenttä on noin 40 km:n päässä.

Hotellissa on 13 savutonta huonetta. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Hotelli tarjoaa useita mukavuuksia liikuntarajoitteisille asiakkaille. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lääkintäpalvelu, huonepalvelu ja hälytyspalvelu. Faksi on käytettävissä vieraiden liike- ja viestintätarpeita varten.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Perhehuoneita on saatavilla lasten vanhemmille.

Asiakkaat voivat nauttia valikoimasta urheilu- ja viihdevaihtoehtoja. Allaskompleksi lupaa miellyttävää ja huoletonta uintia. Aurinkotuolit sopivat erinomaisesti auringosta nauttimiseen. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien purjelautailu ja hierontahoidot. Tanssiklubi tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, aamiaishuone ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Mannermainen buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä