Dosi Hotel

Side, Turkki Lippu - Turkki

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

 • Uima-allas
 • Lasten allas
 • Ravintola
 • Baari
 • Ilmastointi
 • kuntosali
 • kylpylä
 • lastenklubi
 • Etäisyys rannalta: 700 m
 • Etäisyys keskustaan: 3 km
 • Lentokenttä Antalya Airport (AYT): 63.6 km (1 hour 1 min)
 • safety_box
 • medical
 • internet
 • room_balcony
 • pool_children
 • meals: All Inclusive
 • built_year: 2001
 • transfer_time: 60-80 min
 • room_minibar
 • pool_towels
 • beach_chair
 • room_floor: Laminaatti/kokolattiamatto
 • elevator
 • pool_slides
 • family_room
 • wellness
 • beach_towel
 • nbr_floors: 4
 • credit_card
 • room_ac
 • nbr_rooms: 172
 • all_inclusive

Tietoja hotellista

Vehreä keidas lähellä Siden keskustaa
Dosi Hotel on viihtyisän hotellialueen, kahden uima-altaan ja hyvän aktiviteettivalikoiman ansiosta mainio valinta perhelomalle. Hotelli on perheen pyörittämä ja on helppo huomata, että omistajan oma erityinen ja naisellinen tyyli näkyy hotellikuvassa. Iloinen ja avulias henkilökunta tekee kaikkensa, jotta sinä ja perheesi voitte nauttia unohtumattomasta lomasta Turkissa!

Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä Siden keskustaa ja romanttisesta vanhasta kaupunginosasta löydät kaikkea korujen, nahkatuotteiden, vaatteiden ja muiden matkamuistojen väliltä. Läheiselle rannalle pääset helposti maksuttomalla rantabussilla, joka kuljettaa vieraita tänne suoraan hotellilta ja takaisin päivän aikana.

Hotellin parhaita puolia ovat ehdottomasti riemukas vesiliukumäki, lastenklubi sekä maistuva All Inclusive -tarjonta, mitkä tekevät lomasta helpon ja toimivan. Dosi Hotel sopii kaikenikäisille, niin perheille, pariskunnille kuin myös nuorille.

Hotellin lähistöllä on muita hotelleja, paikallisasutusta sekä pieniä kauppoja, mutta hotelli on kuitenkin hyvin suojassa enimmältä liikenteeltä.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Kaksi allasaluetta liukumäellä
Dosi Hotelin allasalueella on kaksi suurta allasta, sekä tietenkin aurinkotuoleja ja varjoja käytössäsi. Janon yllättäessä ratkaisu löytyy allasbaarista, joka tarjoilee juomia aamusta iltaan ja myös snackseja useimpina aikoina. Tämä kuuluu tietenkin All Inclusiveen. Oliivipuun varjossa voit nauttia maistuvasta drinkistä ja hengähtää. Alueella on myös erillinen pieni lastenallas ja toisesta suuremmasta altaasta löytyy riemukas liukumäki.

Dosi Hotel sijaitsee noin 700 metrin päässä ihanasta rannasta, jonne pääsee helposti rannan ja hotellin väliä kulkevalla maksuttomalla rantabussilla. Kaikki hotellin vieraat voivat vapaasti käyttää rannalla olevia aurinkotuoleja ja varjoja, mutta rantabaarin snacksit ja juomat ovat lisämaksua vastaan.

Rantapyyhkeen vuokraaminen hotellilta on mahdollista.

Lisämaksua vastaan

Ruoat ja juomat rannalla, rantapyyhkeen vuokraaminen.

Viihtyisä ravintola-alue terassilla
Täällä All Inclusive kuuluu hintaan, jolloin sinun ei tarvitse aina etsiä uusia ravintoloita tai huolehtia ylimääräisistä ruokakuluista. Tämä mahdollistaa sinulle ja perheellesi huolettoman lomailun ja voitte rentoutua täysin!

Pääravintola tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen suuren ja monipuolisen seisovan pöydän muodossa. Kodikkaan ravintolan yhteydestä löydät viihtyisän terassin, jossa aterioista voi nauttia yhdessä. Hotellialueella on tietenkin aulabaari, josta voi hakea viileitä juomia ja toisen altaan vierellä pääset kokeilemaan paikallista erikoisuutta – nimittäin herkullisia turkkilaisia pannukakkuja, jotka tunnetaan nimellä gözleme. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat All Inclusive -tarjontaan.

Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut juomat, pullojuomat, tuorepuristetut mehut, jäätelö, turkkilainen kahvi, cocktailit sekä ruoat ja juomat rannalla.

Aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia
Hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat ovat valmiina viihdyttämään hotellin pienimpiä vieraita lastenklubissa, jossa he pääsevät tapaamaan samanikäisiä ystäviä samalla, kun muut perheenjäsenet rentoutuvat aurinkotuoleilla. Joinain iltoina hotellilla järjestetään minidisco, jossa lapset pääsevät tanssimaan uusien ystäviensä kanssa. Lisäksi alueella on pieni leikkipaikka, mahdollisuus pelata pöytätennistä, ja lisämaksua vastaan myös pöytäjalkapalloa. Kuumien päivien aikana vesiliukumäki on varmasti lasten ehdoton suosikki.

Lisämaksua vastaan

Pöytäjalkapallo.

Aktiviteetteja ja shoppailua
Dosi Hotel tarjoaa aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Näitä ovat lentopallo, biljardi ja tikanheitto vain muutamia mainitaksemme. Hotellialueella on kuntoiluun sopiva ruohokenttä, joka onkin useasti aktiivisten vieraiden käytössä. Wifi on maksuttomasti käytössä aulassa sekä huoneissa, mutta huomioithan, että nopeus huoneissa voi vaihdella huomattavasti.

Hotellin lähettyviltä löytyy hyvin kauppoja, mikä tekee shoppailusta helppoa! Mikäli haluat tutustua Siden keskustaan ja shoppailla vielä enemmän, niin ylittämällä hotellin viereisen suuren tien pääset suoraan polkua pitkin rantakadulle. Rantakatua pitkin hurmaavaan Siden vanhaan kaupunginosaan on vain kolmen kilometrin matka. Päivisin saattaa olla hyvinkin kuuma, joten suosittelemme lähtemään kävelyretkelle ennemmin iltapäivän tai illan aikaan.

Mikäli haluat pitää itsestäsi huolta loman aikana, niin hotellilla on pieni muutamalla laitteella varustettu kuntoiluhuone, kampaamo ja pienempi spa.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, kampaamo, sauna ja hoidot spassa.

Yksinkertaiset ja käytännölliset huoneet
Kaikista hotellin kodikkaista huoneista löytyy päivittäin vesipullolla täytetty minijääkaappi, vedenkeitin, tee- ja kahvintekovälineet, wifi, hiustenkuivaaja, kylpyamme tai suihkukaappi, keskusilmastointi, tv, parveke, sekä tallelokero, joka on lisämaksua vastaan. Huoneen näköala avautuu joko altaan tai hotellin ympäristön suuntaan.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle
Huoneet ovat kooltaan noin 20 m² ja näissä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa sekä pienempi vuodesohva, joka on mitoiltaan 155x75 cm. Vuodesohva on pienempi kuin normaali vuode ja sopii vain lapsille. Kahden hengen huoneissa on kokolattiamatot. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi majoittua kaksi aikuista ja yksi lapsi, sekä yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan. Mikäli teitä on useampi kuin kaksi henkilöä ja tahdotte enemmän tilaa, niin suosittelemme varaamaan perhesviitin, sillä kolmelle hengelle tämä huonetyyppi voi tuntua ahtaalle.

Perhesviitti, 3-4 hengelle
Perhesviitit ovat kooltaan noin 35 m² ja koostuvat makuuhuoneesta sekä yhdistetystä makuu- ja oleskelutilasta. Molemmissa tiloissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Perhesviiteissä on laminaattilattiat. Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kokeile turkkilaista hamamia
Dosi Hotelin pienestä spasta löytyy turkkilainen sauna, hamam, jossa hotellin vieraat voivat vierailla maksutta. Mikäli haluat nauttia rentouttavasta hieronnasta tai muista hoidoista niin nämä ovat lisämaksua vastaan. Spassa on myös sauna, jossa voit vierailla lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Sauna ja muut hoidot.


Onko kotiinpaluusi myöhään? Kun matkustat kanssamme All Inclusivella, sisältyy All Inclusive -tarjonta myös uloskirjautumisen jälkeen ja aina siihen asti, kunnes on aika lähteä lennolle.

Huomioithan, että kahden hengen huoneen pieni vuodesohva on mitoiltaan vain 155x75 cm, joka on pienempi kuin useimmat vuodesohvat yleensä ja sopii vain lapsille.

Lisämaksua vastaan saa hotellilta käyttöön nopeamman wifin.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua
Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

Dosi Hotelissa tehdään muun muassa seuraavaa:

• Täällä on vastavalmistunut alue aurinkopaneeleilla, jotka tuotanto on korkeampi kuin hotellin sähkönkulutus

• Jätteet lajitellaan, jotta mahdollisimman paljon saadaan kierrätettyä

• Tänne on asennettu uusia lämpövesipumppuja, täällä käytetään LED-lamppuja sekä energiaystävällisiä laitteita, jotka vähentävät hotellin sähkönkulutusta

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä