Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Mahé, Seychellit Lippu - Seychellit

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 28 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 7
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa on luksustyylinen hotelli trooppisessa ympäristössä Silhouette Island -saarella, luoteeseen Seychellien pääsaarelta, Mahélta. Hotelli koostuu kauniista huviloista, fantastisesta allasalueesta, mukavista ravintoloista ja idyllisistä piilopaikoista – ja vieressä levittäytyy ihmeellinen, valkoinen hiekkaranta. Kauniilla allasalueella on aurinkokansi, aurinkotuolit ja -varjot, jotta voit nauttia olostasi ja auringosta koko päivän. Täällä voit kulkea paljain jaloin, käydä välillä virkistäytymässä turkoosinsinisessä meressä tai pulahtaa hotellin uima-altaaseen. Ja kun haluat nauttia olostasi täysillä, kannattaa suunnistaa hotellin mukavalle spa-osastolle, jossa on tarjolla erilaisia spa-hoitoja, ja siellä voit loikoilla porealtaassa nautiskellen rauhasta ja ympäristöstä.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa -hotellissa on useita ravintoloita, jotka soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin. Päivän aluksi pääset herkuttelemaan runsaiden buffetpöytien antimista aamiaisella, ja halutessasi voit illalla syödä buffetillallisen samaan tyyliin samassa ravintolassa. Lounaalla valitset ruuat listalta ja illallisaikaan tarjolla on kourallinen erilaisia ja erityyppisiä à la carte -ravintoloita. Jotta lomastasi Seychelleillä tulee täydellinen, suosittelemme ruokailemaan ainakin kerran The Four Degrees -ravintolassa, joka sijaitsee pehmeällä hiekkarannalla. Lisämukavuutta lomailuusi saat varaamalla jo etukäteen puoli- tai täysihoidon.

Jos auringossa oleilu ja uiminen kyllästyttää, voit aktivoida itseäsi lähtemällä pelaamaan tennistä tai padelia. Voit myös osallistua joogatunneille tai käydä treenaamassa kuntosalilla. Hotellissa on monipuolinen aktiviteetti- ja retkitarjonta, jos haluat lähteä tutustumaan kauniiseen ympäristöön ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Lähde mukaan vaellusretkelle, tutustu vedenalaiseen maailmaan tai hyppää johonkin hotellin veneistä ja lähde ihailemaan saaren maisemia mereltä käsin. Silhouette Island on maan kolmanneksi suurin saari ja sen pinta-alasta 93 prosenttia on luonnonpuistoa, luonnon ja eläimistön suojelemiseksi. Myös hotelli suhtautuu luonnonsuojeluun vakavasti, ja sen vuoksi myös hotellissa työskennellään aktiviisesti ympäristön ja kestävän kehityksen parissa.

Lapset voivat oppia lisää luonnosta samalla kun he tutustuvat uusiin ystäviin lastenkerhossa. Lapsille järjestetään erilaisia aktiviteetteja viidakossa, tarjolla on ruuanvalmistuskursseja, rantojen siivousta sekä erilaisia urheilullisia aktiviteetteja.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa -hotellin idyllisessä ja kodikkaasti sisustetussa huvilassa on oma terassi. Voit itse valita jo varausvaiheessa haluatko näköalan trooppiseen puutarhaan vai rannalle päin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä