Hôtel de Bellevue Paris Gare du Nord

Pariisi, Ranska Lippu - Ranska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG): 24.7 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee lähellä Montmartrea ja Sacré Coeuria, ja sieltä on erinomaiset suorat metroyhteydet Champs Elysées'n alueelle, Les Halles'iin, oopperaan, suuriin tavarataloihin, teattereihin ja Pariisin Stade France -stadionille. 8 minuutin kävelymatkan päässä Gare du Nordista sijaitseva hotelli on ihanteellinen paikka asiakkaille, jotka matkustavat Eurostar-, Thalys- ja TGV-autoilla. Orlyn lentoasema ja Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema ovat 18 km:n päässä, ja Pariisin Beauvais'n lentoasemalle on 110 km:n matka. Brysselin lentoasema on 200 km:n päässä.

Hotellissa on hissi ja 38 huonetta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Keskuslämmitys varmistaa, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Huoneissa on parivuode. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily ja kuntosali.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään. Saatavilla on myös erikoisaterioita, mukaan lukien dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä