The Three Corners Rihana Resort

El Gouna, Egypti Lippu - Egypti

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Etäisyys rannalta: 1000 m
  • Lentokenttä Hurghada Airport (HRG): 40.6 km (45 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee El Gounan sydämessä, muutaman askeleen päässä Tamr Hennan kaupungin keskustasta ja kävelymatkan päässä upeasta Abu Tigin venesatamasta. Se on 25 km:n päässä lähimmältä lentoasemalta (Hurghadan kansainvälinen lentoasema).

Hotellissa on hissi ja 166 huonetta. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Kompleksi tarjoaa erilaisia tiloja vammaisille vieraille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Elokuvafanit löytävät elokuvateatterista runsaasti "valoja, kameraa, toimintaa". Useat kaupat, mukaan lukien supermarket, ovat loistavia ostoksille tai vain selaamiseen. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluita ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäpalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Huoneissa on parivuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Pyörätuoliystävällisiä huoneita voi varata. Kompleksissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Allaskompleksi sisä- ja ulkouima-altaillaan sekä miellyttävän lämmitetyllä vedellä takaa mukavan uimisen. Lapset voivat nauttia erityisestä vain heille tarkoitetusta uima-alueesta. Jännitystä vesiliukumäellä, virkistäviä juomia allasbaarissa ja rauhoittavaa kylpytynnyriä – allasalueella on jotain jokaiseen mielen ja kehon tilaan. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä/maastopyöräilyä, tennistä, boccea, rantalentopalloa, lentopalloa, koripalloa, hullugolfia, kalastusta ja ratsastusta tai maksua vastaan golfia. Vesihiihtoa, purjelautailua, leijalautailua, vesihiihtoa, polkuveneilyä, banaaniveneajelua, melontaa, purjehdusta, snorklausta, sukellusta, vesiaerobicia ja vesiurheilua tarjoavat vesiurheilun ystäville on tarjolla runsaasti valinnanvaraa. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia, tikanheittoa, squashia, joogaa, callisteniikkaa ja aerobicia. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, kauneussalonki ja hierontahoitoja. Vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa, lastenkerho, elävää musiikkia ja tanssiklubi.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, kahvila, baari ja pubi. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. All inclusive voi varata. Aamiainen, lounas ja kattava illallisbuffet tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula. Kompleksi tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä