Atlantica Miramare Beach

Limassol, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA): 62.7 km (44 mins)

Tietoja hotellista

Limassolin venesatama ja Dasoudin ranta sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas lomakeskus sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Galatexin ranta ja 3,6 km:n päässä kohteesta Castellan ranta. Kaikissa 280 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Myös kuntokeskus kuuluu tämän hotellin tarjontaan. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kampaamo. Thalassa Restaurant, joka on yksi tämän lomakeskuksen 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

  • Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua 01. marraskuuta - 30. huhtikuuta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta, ja testi tulee tehdä korkeintaan 24 tunnin sisällä ennen sisäänkirjautumista. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä