Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Pafos, Kypros Lippu - Kypros

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Larnakan kansainvälinen lentoasema (LCA): 133 km (1 hour 28 mins)

Tietoja hotellista

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Pafosin Aphrodite Waterpark -vesipuisto ja Alykesin ranta sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Rikkos Beach ja 3,2 km:n päässä kohteesta Pafoksen arkeologinen puisto. Kaikissa 111 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LCD-televisio. Varusteluun kuuluu Select Comfort -patjallinen sänky. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja kampaamo. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Estia Restaurant, joka on yksi tämän hotellin 4 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Hotellista löytyy 3 baaria, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi. Täysi aamiainen kuuluu hintaan.

  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä