Oscar Suites and Village

Agia Marina, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Lasten allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 30.2 km (36 mins)

Tietoja hotellista

Oscar Suites & Village sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ajia Marinan uimaranta sijaitsee muutaman askeleen päässä ja Plataniásin ranta sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vanha venetsialainen satama sijaitsee 11,2 kilometrin ja Hanian majakka 11,7 kilometrin päässä tästä 4 tähden huoneistosta.

Huoneistohotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös 2 kahvilaa ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Buffetaamiainen kuuluu hintaan.

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntokeskus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenhoitopalvelu (lisämaksusta) ja pelihalli/-huone.

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Huomaathan, että kulttuuriset normit ja asiakkaisiin sovellettavat käytännöt voivat poiketa maittain ja majoitusliikkeen mukaan. Luetellut käytännöt ovat tämän majoitusliikkeen omia käytäntöjä.

Ympärivuorokautiset lentokenttäkuljetukset ovat saatavilla pyynnöstä. Palvelusta voidaan periä maksu. Ota yhteyttä majoitusliikkeeseen, jos haluat varata kuljetukset.

Majoitusliike veloittaa seuraavat maksut: Turismimaksu: 3 EUR per majoitus, per yö. Tässä on mainittu kaikki hotellien meille ilmoittamat maksut. Maksut saattavat kuitenkin muuttua riippuen siitä, kuinka kauan yövyt majoitusliikkeessä, tai valitsemastasi huoneesta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä