Atlantica Kalliston Resort

Agioi Apostoloi, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 24.3 km (29 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 1 km
  • Baari: 3 kpl
  • Hissi
  • Ravintola: 5
  • Siivous (krt/vk): 7
  • Adult hotel

Tietoja hotellista

Atlantica Kalliston Resort on hieno aikuisten hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Agii Apostolin upealla hiekkarannalla Kato Daratsossa. Täällä voit viettää rentouttavan loman rauhallisessa ympäristössä ja nauttia ihanista lomapäivistä juuri niin kuin itse haluat. Hotellissa on kolme ulkouima-allasta, joista yksi on lämmitetty toukokuussa ja lokakuuhuussa. Rannalla hotellin vieraille on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Kun nälkä alkaa kurnia vatsanpohjassa, voit suunnata johonkin hotellin monista hyvistä ravintoloista. Valittavanasi on eri teemoja paikallisesta kreikkalaisesta ruuasta italialaiseen ja aasialaiseen keittiöön. Hotellissa on myös viihtyisiä baareja, niin allasalueella kuin rannalla. Kun haluat tehdä lomastasi entistä mukavamman, varaa puolihoito tai All Inclusive matkavarauksen yhteydessä.

Atlantica Kalliston Resortissa sinun ei tarvitse olla toimettomana. Halutessasi voit treenata kuntosalilla, osallistua vesijumppaan tai hemmotella itseäsi ihanalla käsittelyllä hotellin hienolla spa-osastolla. Tai voit lähteä tutustumaan omatoimisesti paikallisbussilla Hanian kaupunkiin, jossa kannattaa käydä kuuluisassa venetsialaisessa satamassa ja kuljeskella pitkin viehättäviä kujia. Kun haluat tutustua paremmin Kreetan saareen, suosittelemme osallistumaan jollekin mielenkiintoisista opastetuista retkistämme.

Atlantica Kalliston Resortissa asut tyylikkäästi sisustetussa huoneessa tai sviitissä. Kun kaipaat lomallasi hieman luksusta, varaa huone, josta on pääsy yhteiseen tai omaan yksityiseen altaaseen.

Hotellissa on ikäraja 16 vuotta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä