Lagoon Attitude

Grand Baie, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 70.6 km (1 hour 8 mins)
  • Uima-allas: 3 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 9 km
  • Baari: 3 kpl
  • Ravintola: 5
  • Minimarket
  • Adult hotel

Tietoja hotellista

Lagoon Attitude on viehättävä, aikuisille suunnattu hotelli, jossa vietät rentouttavaa paljasjalkalomaa. Hotelli on Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien luonnonkauniilla ranta-alueella. Vehreät palmut ja kirkkaansininen laguuni ympäröivät pienellä niemellä sijaitsevia sviittejä ja huoneita.

Lagoon Attitude -hotellissa on useita erityylisiä ravintoloita ja makumaailmoja. Maistele paikallisia erikoisuuksia, tuoretta kalaa ja herkullisiä äyriäisiä tai vaikka aasialaisia makuja. Joku hotellin kolmesta baarista tarjoilee virkistäviä juomia aina aamupäivästä myöhäiseen iltaan saakka. Jos haluat viettää helpon loman, All Inclusive kannattaa varata ennen matkaa.

Hotelli tarjoaa useita erilaisia aktiviteetteja. Kokeile vaikka snorklausta, sukellusta, melontaa tai purjelautailua, tai lähde retkelle hotellin lasipohjaveneellä. Jos pysyttelet mieluummin kuivalla maalla, voit osallistua vaikkapa joogatunnille, vuokrata sähköpyörän, lähteä kävelyretkelle tutustumaan Cap Malheureux'n kirkkoon tai kokeilla jotakin monista palloilulajeista hotellilla. Rauhoittumiseen sopii hotellin spa ja rentouttava hieronta.

Lagoon Attitude pyrkii aktiivisesti vähentämään hotellin ympäristö- ja ilmastovaikutuksia useilla erilaisilla toimenpiteillä. Hotellissa ei esimerkiksi käytetä muovisia kertakäyttötuotteita, työntekijöitä koulutetaan ympäristöasioissa ja asiakkaille tarjotaan auringonsuojavoidetta, joka ei vahingoitta koralliriuttaa tai merieläimiä. Hotelli tekee myös läheistä yhteistyötä paikallisten vihannesten ja hedelmien viljelijöiden kanssa. Hotelli noudattaa "Positive Impact" -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on luoda matkailusta positiivinen voimavara niin paikalliselle yhteisölle kuin ympäristöllekin.

Hotellissa on ikäraja 18 vuotta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä