Friday Attitude

Belle Mare, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 43.5 km (59 mins)
  • Uima-allas: On
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0-20 m
  • Paikallinen keskusta: 1,5 km
  • Baari: 2 kpl
  • Ravintola: 2
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

Friday Attitude on viihtyisä ja perheystävällinen hotelli vehreässä ympäristössä rannalla. Hotelli sijaitsee kauniilla Mauritiuksen itärannikolla, pienen Trou d'Eau Douce -kylän ulkopuolella.

Friday Attitude -hotellissa on tarjolla hyvä valikoima erilaisia ruokia ja juomia, ja hotellin ravintolassa voit halutessasi aloittaa päivän parhaalla mahdollisella tavalla buffetaamiaisella. Iltaisin à la carte -ravintolan listalla on maukkaita, perinteisiä mauritiuslaisia ruokalajeja. Hotellin liikkuvasta ruokavaunusta voit valita katuruokaa. Hotellissa on myös kaksi baaria, joista voi tilata virkistäviä juomia aamusta iltaan. Jos haluat viettää oikein mukavan ja helpon loman, All Inclusive kannattaa varata jo ennen matkaa.

Friday Attitude -hotellin viihtyisällä, huojuvien palmujen ympäröimällä allasalueella on lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Jos pidät uimisesta suolaisessa vedessä, ranta on aivan hotellin vieressä. Hotellissa voit pelata rantalentopalloa, pöytätennistä ja biljardia, tai miksipäs et lähtisi kävelylle rannalle. Jos haluat pitää huolta itsestäsi myös lomallasi, hotellin spa-osastolla on tarjolla ihania hoitoja. Kaikkein nuoremmille hotellivieraille hotellissa on kansainvälinen lastenkerho.

Friday Attitude -hotellissa asut tyylikkäässä, tilavassa huoneessa, jossa on hienot puiset huonekalut, ja kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke. Jos haluat tutustua laajemmin Mauritiuksen eri kohteisiin, hyvä vinkki on lähteä veneretkelle Ile aux Cerfs -saarelle tai käydä Central Flacq Market -markkinoilla.

Hotelli noudattaa "Positive Impact" -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on luoda matkailusta positiivinen voimavara niin paikalliselle yhteisölle kuin ympäristöllekin.

Friday Attitude -hotellin sisarhotelli on nimeltään Tropical Attitude, jossa ikäraja on 18 vuotta.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä