The Ravenala Attitude

Port Louis, Mauritius Lippu - Mauritius

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • kuntosali
  • kylpylä
  • Lentokenttä Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU): 57.4 km (58 mins)
  • Uima-allas: 2 kpl
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 0 m
  • Paikallinen keskusta: 14 km
  • Baari: 6 kpl
  • Ravintola: 9
  • Siivous (krt/vk): 7

Tietoja hotellista

The Ravenala Attitude on rehevän ja eksoottisen puutarhan ympäröimä, huolella hoidettu ja viihtyisä hotelli. Hotellin sisä- ja ulkotilat sulautuvat kauniisti yhteen. Hotelli sijaitsee Balaclavassa Mauritiuksen luoteisrannikolla. Täällä moderni ja perinteinen lyövät kättä, ja harmoninen ympäristö tarjoaa hienot puitteet rentoutumiseen.

The Ravenala Attitude -hotellissa on kaksi upeaa uima-allasaluetta, joilla on aurinkotuoleja ja - varjoja sekä allasbaari vehrässä puutarhassa. Pienimpiä varten on osittain katettu lastenallas. Myös rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja ja rantabaarista saa viilentäviä juomia.

Hotellissa on useita eri ravintoloita ja baareja, joissa voit maistella herkkuja eri puolilta maailmaa. Nauti runsaista buffetpöydistä, yksinkertaisista mutta maukkaista street food -herkuista, italialaisista makuelämyksistä ja tunnelmallisista illallisista rannassa sijaitsevassa á la carte -ravintolassa. Varaa lomallesi vaivaton All Inclusive ja lomaile erityisen mukavasti.

Kun haluat vaihtelua leppoisiin rantapäiviin, The Ravenala Attitude -hotellissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja. Hotellissa voi harrastaa tennistä, koripalloa, joogaa tai jalkapalloa. Voit myös osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Jos liikut mieluummin vesillä, hotellissa on tarjolla SUP-lautailua, snorkalusta, purjelautailua ja polkuveneitä. Hotellissa on myös kansainvälinen lastenkerho, jossa on erilaisia leikkejä ja viihdykettä perheen pienimmille.

Hotellin huoneet on sisustettu rauhallisin valkoisen, beigen ja siniharmaan sävyin. Jos haluat asua lomallasi erityisen mukavasti, kannattaa varata Executive Seafront Suite, jossa on merinäköala.

The Ravenala Attitude noudattaa "Positive Impact" -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on luoda matkailusta positiivinen voimavara niin paikalliselle yhteisölle kuin ympäristöllekin.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä