Holiday Inn Algarve - Armacao de Pera

Armação de Pêra, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 10 m
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Tietoja hotellista

Tämä tyylikäs hotelli sijaitsee Armacao de Peran rannalla. Lähistöllä on turistikeskus, jossa on valikoima kauppoja ja muita upeita viihdepaikkoja. Lähialueeseen pääsee helposti tutustumaan paikallisilla julkisilla kulkuvälineillä. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan hotellin edessä (10 m päässä). Faron lentokentälle on noin 45 minuutin matka.

Hotellissa on 9 sviittiä, 6 yhden hengen huonetta ja 170 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Hotellin palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja valuutanvaihtopalvelu. Langattoman internetyhteyden (maksullinen) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien matkamuistomyymälä. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä, tv-huone ja leikkihuone. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla pysäköintipaikkoja. Muita palveluja ovat autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat, jotka haluavat tutustua ympäröivään alueeseen pyörällä, arvostavat polkupyöränvuokrauspalvelua. Saatavilla on myös polkupyörävarasto. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on savuttomia ja savullisia huoneita.

Vieraat voivat käydä energisoivassa uinnissa makean veden allaskompleksissa (osittain lämmitetty). Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Virkistäviä juomia tarjoillaan allasbaarissa. Hotelli tarjoaa ulkoilua, kuten tennistä, golfia ja ratsastusta tai maksua vastaan pyöräilyä/maastopyöräilyä. Vesihiihtoa, melontaa, banaaniveneajelua, snorklausta ja sukellusta on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia ja aerobicia. Vieraiden käytettävissä on wellness-alue, jossa on kauneussalonki. Hierontahoitoja on myös tarjolla lisämaksusta. Viihde- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia.

Ruokailutiloihin kuuluu savuton ravintola, ruokasali ja baari. Virkistävät juomat rantabaarissa ovat täydellinen tapa nauttia lämpimästä säästä. Ateriavaihtoehtoja ovat puolihoito, täysihoito ja all inclusive. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla asiakkaat voivat valita à la carte -menun ja kiinteän menun välillä. Illallisvaihtoehtoja ovat buffet ja à la carte. Dieettiaterioita, kasvisruokia ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä