St. Peter’s Boutique Hotel

Riika, Latvia Lippu - Latvia

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Riian kansainvälinen lentoasema (RIX): 13.2 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä boutique-hotelli toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi Riikaan. Vieraille, jotka arvostavat tyylikästä tunnelmaa, se tarjoaa kaiken mitä tarvitset miellyttävään oleskeluun.

Tässä hotellissa on hissi ja vastaanotto. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden (ilman lisämaksua) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Takka luo kodikkaan tunnelman. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Hotellin vieraat voivat nauttia virkistysmahdollisuuksista, mukaan lukien puutarha oleskelunsa aikana. Pysäköintitilat vieraiden käytettävissä ovat autotalli ja car park. Muita palveluja ovat lastenvahtipalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja keskuslämmitys. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä ja lisävuoteita. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) ovat myös saatavilla. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit, joissa on suihku ja kylpyamme. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten kylpylä, sauna ja hierontahoidot.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Saatavilla on aamiainen, lounas ja illallinen. Dieettiaterioita ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä