Hotel City Central

Praha, Tsekin tasavalta Lippu - Tsekin tasavalta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Václav Havel Airport Prague (PRG): 19.9 km (30 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä kaupunkihotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kaupungin keskustaa, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Prahan Venceslauksen aukiolta. Vieraat löytävät valikoiman ravintoloita, baareja ja ostospaikkoja 400 metrin säteellä hotellista, ja metro- ja raitiovaunupysäkki IP Pavlova sijaitsee noin 50 metrin päässä. Prahan lentokenttä sijaitsee noin 20 km päässä hotellista.

Vierailla on valittavanaan 91 savutonta huonetta kahdessa 6-kerroksisessa hissillä varustetussa rakennuksessa. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Hotellissa on vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja tv-huone. Langaton internetyhteys on saatavilla yleisissä tiloissa. Useat kaupat, mukaan lukien matkamuistomyymälä, sopivat erinomaisesti ostoksille tai vain selaamiseen. Nuoremmille vieraille on myös leikkipaikka. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle.

Keskuslämmitys varmistaa, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto ja parivuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla ja WiFi. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on tupakointihuoneita.

Hotellin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Ulkouima-allaskokonaisuus on ihanteellinen kuntoiluun ja rentoutumiseen. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen asiakkaat voivat treenata ja virkistäytyä kuntosalilla. Vapaa-ajan palveluihin kuuluvat lastenkerho, tanssiklubi ja yökerho.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, aamiaishuone, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä