Ilianthos Village

Agia Marina, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • kuntosali
  • Lentokenttä "Ioannis Daskalogiannis" Airport (CHQ): 29.0 km (33 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 10000

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Agia Marinan rannalla, vain 10 km Hanian keskustasta ja sen linja-autoasemalta. Se sijaitsee lähellä kaikkia tärkeimpiä turistialueita ja Hanian venetsialaista satamaa. Vieraat löytävät yhteydet joukkoliikenneverkostoon ja lukuisiin kauppoihin ja ravintoloihin 5 minuutin kävelymatkan päässä perheystävällisestä rantahotellista, ja baareja ja yöelämää on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin sijainti on täydellinen vieraille, jotka haluavat tutustua ympäristöön ja itse kauniiseen Kreetan saareen. Heraklion on noin 130 km:n päässä hotellista ja muita lähellä olevia kiinnostavia kohteita ovat Elafonissi (70 km:n päässä), Samaria Gorge (45 km:n päässä), Rethymno (70 km:n päässä) ja Limnoupolis-vesipuisto (5 km:n päässä). Hania-Soudan lentoasema on noin 20 km:n päässä hotellista.

Asiakkailla on valittavanaan 2 juniorsviittiä ja 39 sviittiä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Lomakylässä on erilaisia palveluita vammaisille vieraille. Kompleksissa on tilat, joihin pääsee pyörätuolilla. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Asiakkaat saavat varmasti hyvät yöunet vuodesohvalla. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero ja minibaari. Minikeittiössä on jääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, TV, radio ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja meikkipeili. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Kompleksissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Virkistävät juomat allasbaarissa ja rentouttava kylpytynnyri tarjoavat täydellisen tavan rentoutua. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Ne, jotka haluavat pysyä aktiivisena lomalla, voivat nauttia pyöräilystä/maastopyöräilystä paikan päällä. Lisämaksusta tarjolla on myös hullugolfia. Tarjolla on useita urheilulajeja, mukaan lukien vesiurheilulajeja, kuten purjelautailu ja vesiaerobic. Lisämaksusta asiakkaat voivat nauttia vesihiihdosta, vesihiihdosta, meloamisesta, banaaniveneajelusta ja melonnasta. Lisämaksusta asiakkaat voivat myös valita kuntosalin, pöytätennistä ja biljardia. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, höyrysauna ja solarium sekä lisämaksusta sauna ja hierontahoitoja.

Ruokailutiloihin kuuluu ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista nautinnoista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito, täysihoito ja all inclusive. Aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi vieraat tarjoilevat ateriat buffetissa tai valitsevat haluamansa aterian valikosta (lounaaksi ja illalliseksi). Saatavilla on myös erityisiä kulinaarisia vaihtoehtoja, kuten kasvisruokia. Kompleksi tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä