Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Syvota, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Etäisyys rannalta: 0 m
  • Etäisyys keskustaan: 200 m
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 200

Tietoja hotellista

Tervetuloa Villa Rossa Area Boutique Beach Resortiin, joka on yksi Apollo Mondo One of a Kind-hotelleja ja sijaitsee aivan rannalla tunnelmallisessa Pargassa. Hotellin omistajaperhe on pitänyt huolen tämän historiallisen maamerkin alkuperäisen luonteen säilyttämiseksi. Sekä ranta että Pargan pittoreski satamakatu ravintoloineen ovat aivan vieressä.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat, ja pitää huolta sekä asiakkaistaan että ympäristöstä. Kunnostustöissä on käytetty kierrätysmateriaaleja ja sisustuksessa on yhdistelty paikallisia käsitöitä sekä vintage -yksityiskohtia. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti ja hurmaavana yksityiskohtana muodostavat hotellin kolme rakennusta kreikkalaisen kirjaimen π (pi).

Kaikki Villa Rossa Area Boutique Beach Resortin vesi on parasta laatua. Hotellin juomavesi, jääpalat, kahvi -ja teevesi on tislattu edistyneellä suodatinprosessilla. Täällä Pargan vesi maistuu parhaalta.

Hotelli sijaitsee Krionerin ja Piso Krionerin rantojen välissä lähellä merta. Voit käyttää aurinkotuoleja yksityisellä rannalla, mikäli tilaat jotain rantabaarista. Baari on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja täällä tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, salaatteja, mehuja ja smoothieita lähellä tuotetuista hedelmistä, paikallisia laadukkaita viinejä ja shampanjaa.

Hotellin ravintolalla on suuri terassi merelle päin, josta on näkymät kohti Pargan siluettia. Täällä tarjoillaan kotitekoista aamiaista tuoreella leivällä, piirakoita ja leivonnaisia. Lounaalla ja illallisella on saatavilla paikallisia herkkuja, tuoretta kalaa ja mereneläviä hiiligrillistä palkitun kokin valvonnan alla. Kreikkalainen tunnelma on taattu, täällä on kotoisaa ja rauhallista.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resortilla on mielenkiintoinen historia. Kaunis punainen päärakennus Villa Rossa on toiminut aikaisemmin varakkaan tupakanviljelijän ja hänen perheensä kotina. Kaksi muuta rakennusta olivat aikoinaan tupakkamyymälöitä ja talleja. Näitä kolmea rakennusta yhdistää nykyisin vehreä puutarha. Hotellilla on pieni museo, joka kertoo rakennusten historiasta sekä galleria näyttelyineen.

Lähialueet

Parga toimii monella tapaa Kreikan sydämenä tunnelmallisena kohteena, jossa on upea luonto rantoineen. Täällä on helppo rentoutua ja viettää aktiivista lomaa. Villa Rossassa majoitut lähellä luontoa kivenheiton päässä ostoksista ja ravintoloista. Aloita aamusi kävelyllä läpi kauniin puutarhan oliivipuiden ja pitkin rantaa kohti Pargan keskustaa. Villa Rossa sijaitsee kävelyetäisyydellä viihtyisään satamaan. Täällä on useita tavernoita ja kapeilla kujilla on pieniä putiikkeja ja viihtyisiä baareja.

Pargasta on mahdollista lähteä retkelle jopa Albaniaan! Apollomatkoilla on tarjolla monipuolinen retkiohjelma, voit tutustua siihen täällä.

Lisämaksusta

Aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla lisämaksusta (maksu rantabaariin).

Rantapyyhkeet

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä