The Mozart Prague

Praha, Tsekin tasavalta Lippu - Tsekin tasavalta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • Lentokenttä Václav Havel Airport Prague (PRG): 15.3 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä historiallinen hotelli sijaitsee Prahan vanhassakaupungissa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Kaarlensillalta. Kaikille kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille pääsee helposti ja mukavasti kävellen. Prahan lentoasema on noin 15 km:n päässä.

Asiakkaat voivat valita 50 sviitistä, jotka sijaitsevat 5-kerroksisessa päärakennuksessa ja 4-kerroksisessa apurakennuksessa. Aulan 24h-vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sisään-/uloskirjautumispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Mukavuuksiin kuuluu vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja pankkiautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Käytettävissä on hissi ja pyörätuolilla esteettömiä palveluita. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat sanomalehtipöytä. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu (maksullinen), pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyörillä matkustavat voivat käyttää paikan päällä olevaa polkupyörävarastoa. 5 konferenssihuonetta on käytettävissä luentoja, esitelmiä ja kokouksia varten.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää silitysvälineet. Mukavuuksiin kuuluvat myös suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio, stereot, CD-soitin, DVD-soitin, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua). Huoneen yökuntoon laitto tarjoaa lisämukavuutta iltaisin. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone, johon pääsee pyörätuolilla. Hotellissa on 50 savutonta ja savutonta huonetta.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, on tarjolla pyöräily-/maastopyöräilyä ja hullugolfia. Hotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja aerobic. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, sauna ja kauneussalonki. Maksullisia: hierontahoidot. Kasino tarjoaa hauskaa ja viihdettä.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, ruokasali, kahvila ja baari. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Runsas buffetaamiainen, lounas ja illallinen tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä