Andersen Boutique Hotel

Kööpenhamina, Tanska Lippu - Tanska

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Kööpenhaminan lentoasema (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Tämä boutique-hotelli sopii erinomaisesti vieraille, jotka arvostavat tyylikästä tunnelmaa, ja se sijaitsee aivan Kööpenhaminan sydämessä.

Tässä hotellissa on asiakkaiden käytettävissä 73 huonetta, joihin kuuluu hissi ja vastaanotto. Mukavuuksiin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita palveluja ovat leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluita ovat 24h-vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, lääkintäpalvelu, huonepalvelu ja pesulapalvelu. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on oleskelutila ja kylpyhuone, ja keskuslämmitys varmistaa juuri oikean lämpötilan. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi ja teen-/kahvinkeitin. Asiakkaiden mukavuutta lisää housuprässi. Muita ominaisuuksia ovat puhelin, TV, radio ja WiFi (ei lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla. Niille, jotka haluavat pysyä aktiivisena lomalla, hotelli tarjoaa pyöräily-/maastopyöräilyä. Urheilun ystäville tarjotaan myös laaja valikoima sisäaktiviteetteja, kuten kuntosali, jooga, callisthenics ja aerobic.

Ruokailutilassa on ravintola ja baari. Herkullinen aamiainen antaa energiaa loppupäivään.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä